Inspirerade tatueringar [BILDER] 33


Min flugsvamp på LolloÄnda sedan barnsben har jag haft en förkärlek till att rita flugsvampar. Jag tyckte de var vackra att titta på och enkla att rita och de kommer i många olika former. När jag satt i telefon klottrade jag flugsvampar och på alla kollegieblock hemma hos mig kunde man vara säker på att hitta en & annan flugsvamp. För många år sedan kom en av mina vänner (min brors ex) och sa att hon tyckte om dem som fan, mina svampar. Så pass att hon ville tatuera in den, om hon fick. Jag kunde inget annat än att känna mig hedrad. Om hon ville ha mitt verk på sin kropp förevigat så vem är jag att stå i vägen? Så blev det och än idag, till min kännedom, har hon en av mina flugsvampar tatuerat på sitt ben. Om inget annat blir jag svår att glömma.

Jag har haft mycket tatueringar, eller ja, det har jag ju fortfarande. Jag har inte haft en tanke på att blogga om det men jag har nu fått förfrågan om det.
Min kropp har tatuerats och tatuerats över. Så blir det när man ångrar sig. Jag kan inte påstå att jag är nöjd med alla mina gaddar, jag ångrar nog det mesta och gjorde dem utav fel anledning och utan den passion man bör ha.

Första tribalen
Ankel Min första gadd gjorde jag hos en tatuerare i Malmö med taskig attityd. Han hette Kenneth Wong och jag var 18 år. Jag gjorde en liten tribal nere vid min högra ankel och jag vill minnas hur jävla ont det gjorde. Kenneth sa åt mig att sitta stilla och jag bet mina fingrar för att avleda smärtan. Jag ångrar inte den tatueringen, det var ju ändå min första.

Andra tribalen
Vänster handMin andra gadd gjorde jag på tattooexpo 2002. Det var den första expo jag gick till och jag hade kul som fan. Jag mötte upp min kollega där & mitt ex med (vi hade nyss träffats). Jag gick runt alla båsen för att se vem som skulle få äran att gadda mig. Jag hade bestämt att jag skulle ha en gadd från mässan och därmed basta. Jag hittade en brasilienare som jag satte mig ner hos efter att min (dåv) pojkvän hade dealat fram ett bättre pris åt mig. Svensk som jag är så ligger det inte i min natur att pruta – jag är så jävla kass på det. Men HAN kunde. Nästan på gränsen till oförskämt. Han drog ner priset radikalt och jag satte mig ner och förklarade vad jag ville ha. Han ritade på fri hand en idé om vad han tänkte och det var EXAKT vad jag hade tänkt mig. Sen började han gadda mig och det gjorde inte lika ont som jag hade trott av någon anledning, med tanke på att det var på handen med mycket senor, ben och tunn hud. Så gadden på min vänstra hand är en av dem som jag förmodligen aldrig kommer ångra. Den är maddi.

Halfsleeve blommor & blad

Vä ArmVä arm De flesta av er vet redan att mitt ex (barnens pappa) är tatuerare. Han byggde egna maskiner till en början och de första gaddarna han gjorde var inte särskilt invecklade. På min högra arm gjorde han tärningar och på min vänstra arm gjorde han då mitt stjärntecken, kräftan och mitt kinesiska tecken geten. Det ångrade jag senare och tatuerade över med en stor ful tribal som blev misslyckad. Och som ni alla vet är tribaler bestående av ganska mycket svart (beroende på deisgnen) och kan vara svåra att täcka över med något annat och hur blir det då? Jo, man måste täcka svart med svart. Så blev det. Jag förlitade mig på hans råd eftersom jag itne hade något bättre förslag själv. Det blev några blommor, grenar, ett semitransperant band och väldigt mycket svart.

Tribalvingar
Rygg På ryggen ville jag ha symboliska vingar. En vardera skuldra. Så blev det och mitt ex designade två identiska spegelvända tribaler som han satte på min rygg och det kan jag inte påstå att jag ångrar heller men skulle gärna vilja fixa till dem i dagsläget. Ofärdigt.

Pentagram
Mellan dessa tribaler satte jag en version av mina ovannämnda svampar men jag blev inte nöjd utan ångrade mig. Den såg fjuttig ut och den hörde inte hemma. Så det var bara till att täcka över. Jag hittade två olika designer som jag satte mig ner och ritade om och vävde i varandra för att det skulle bli mer maddi. En vacker blomma där jag satte ett pentagram inuti. Så blev det. Jag kan inte påstå att jag ångrar den iheller, men den behöver oxå fixas till. Ofärdigt.

Initialerna
Initialer När Phini föddes gaddade jag in hans initialer PJ som jag hade ritat själv. När Laaiti föddes gjorde jag likadant och gaddade in hans initialer LR som jag ritat själv. Sitter där min puls slår på min högra handled. Jag ville inte ha det klassiska svart utan någonting som symboliserar blodsband så en mörkröd blev det.

Döskallarna
Hö arm Jag bestämde mig under årens lopp att jag ville ha en arm med döskallar. Jag hittade en snygg design som tilltalade mig och så blev det. Det påbörjades. På högra underarmen hittade jag en design som även den modifierades för att passaHear no evil.. på min arm, med det klassiska ”Hear no evil, See no evil, Speak no evil” fast inte med de klassiska aporna – utan döskallar. Vad trodde du? Såklart. Även det är ofärdigt. Det är mest skuggorna kvar. Designen sitter där. Jag har även en döskalle tatuerad i UV färg och den ska ni veta, ångrar jag som fan. Det ser för jävligt ut med något som liknar pastellfärg i dagsljus. Den är av tre färger – vit, gul & orange. Den vita syns inte i dagsljus (skinerupp i UV ljus) men den gula och orangea gör.

Andra handen
Hö handJag ville ha en spegelvänd gadd på min högra hand som jag gjorde på tattoomässan ’02 så jag gjorde mitt bästa att duplicera, vända, fixa & trixa och kom fram till någonting som var OK som jag fick gaddat på högra handen. Resultatet var inte som jag föreställt mig och den behöver också fixas till. Ofärdigt.

Bröstet
Och i ren svartsjuka lät jag mitt bröst tatueras. Min man sa att han ville gärna tatuera en kvinnas bröst för att han tyckte om att tatuera olika former. Jag kan förstå skillnanden att sätta en tribal på en muskulös kille och en tanig kille, hur tribalen kanske följer med mer i musklernas former och likaså med en kvinnas runda bröst, att tatuera i form med bröstet.Bröstet Jag ville helst inte se att min man tatuerade en annan kvinnas bröst bara för att, jag var väldigt svartsjuk på den tiden. Så jag lät honom tatuera mitt högra ”bröst” eller ja, huden som hängde där i alla fall. Det blev en liten tribal just bredvid bröstvårtan. Den var ganska fin, faktiskt. Jag vet inte vad jag tänkte när jag fick för mig att göra ett stort jävla keltiskt mönster runt hela jävla bröstet?! Jo, det var när han sa att den där lilla tribalen han gjorde på mig räckte inte.. han ville göra något större och som verkligen följde en kvinnas brösts form. Så jag slängde upp patten igen för att han skulle få göra det men inte på någon annans patte. Men det räckte inte, han ville ha en annan form så han gaddade en av mina vänners patte med, hon hade ju större och annan form. Jag blev inte svartsjuk då faktiskt. Min man hade förhoppningsvis förståelse för min svartsjuka och gjorde det snyggt och jag tror att min vän kände sig kanske något obekväm att slänga upp sin patte framför min man?

Namnet mellan benen
Tribal Just när Phini var bebis fick jag för mig att jag skulle gadda min mans namn på min kropp. De säger att man inte ska tatuera in en killes namn? Jo men han är ju far till mina barn och det kommer han alltid vara. Så jag gjorde det. MELLAN BENEN. Precis i kanten mellan magen & berget. Det ångrade jag faktiskt och med mycket smöt och förklaringar så fick jag honom att gadda över det med en tribal. Det blev ganska okay. Men efter min bukplastik försvann en liten kant av den ena tribalen. Haha.

Plick & Plock
Öra Sen har vi de små gaddarna. Den minimala tribalen i överörat som jag aldrig någonsin kommer fylla i eller göra om såvida jag inte tappar förståndet helt för det var med hästlängder den mest fruktansvärda smärtan i hela mitt liv varvid jag hellre trycker ut ett fotballslag med ungar utan ryggmärgsbedövning.
PannanGadden i pannan är det inte många som missar. Efter at tha sett Lord Of The Rings blev jag inspirerad av de v ackra alver, med de spetsiga öronen och det V-formade hårfästet. Öronen är sin sak (undrar om det inte fanns i bakhuvudet med tribalen i örat?) men hårfästet kan jag ju aldrig ändra. Så jag satte den tatueringen där i symbolik med alvernas V-formade hårfäste och det är en av de gaddarna jag älskar mest. Den är maddi, som fan.
Texter Min man och jag hade ett turbulent förhållande. Efter ett väldigt stort gräl om en specifik sak så gav han mig ett löfte och vi satte bägge två liggande åttan på våra högra tummar i symbolik för vår eviga kärlek och det löftet han gav mig.
Och i samband med ett annat gräl (om samma specifika sak) satte jag texten som ni alla undrar över, på sidan av min vänstra hand där det står NE HUMANUS CREDE som är latin för ”Lita inte på någon”.Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att lägga till smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

33 tankar om “Inspirerade tatueringar [BILDER]

 • therre

  Jag är inte intresserad av tatueringar, men det hade onekligen varit intressant att se dina, som så många gånger verkar ha varit rena spontana tatueringar. Spännande! Wink

 • patruska

  kom bara att tänka på att du nu kallar W för ”din man” och inte typ dickhead eller liknade? något nytt på den fronten? kankse dax att uppdatera missmaddis secrets???

 • Ninna

  jag ser framemot att få se bilderna på dina gaddningar, älskar tatueringar och den senaste är med min dotters namn som ska byggas på, och även kommande barn ska få sitt namn intill.
  Måste även tillägga att jag älskar tatueringen som du har på din hand, jag ska sjäv bygga på den jag har på insidan av min handled och låta göra ett stjärnfallsom fortsätter uppåt mot handen. Du inspirerar mig.

 • Jana

  Kul att läsa om dina tatueringar! Men jag tappade räkningen någonstans i början he he. Ser fram emot bilderna som fan!

  Hade det inte varit för att jag har lagt en massa pengar på min kommande resa till Indien så hade jag gjort färdigt min överarm … det får bli av när jag kommer tillbaka.

 • MaddeMad

  Hrm.. jag tror att jag har sett den svampen om du har gjort det på L? Hon & min syrra bodde ihopa. Tatueringar är fint & det sak symbolisera NÅGOT anser jag. Jag har ju bara 1 fortfarande men vill ha 4- 5 till och vet hur dom ska vara. Min största fasa är att göra någon som jag sedan ångrar. Jag tycker helt klart att den i pannan representerar dig! Din kaxighet, djärvhet & sexighet! Även den i örat. Tack för igår förresten Smile
  Kram

 • malle

  Min sambo ritar också jämt flugsvampar (när han väl ritar vill säga). De är typ de enda han gör. Undrar vad de är som fascinerar? Razz

 • nina

  gud vad intressant att få förklaring till alla dina gaddar! skitkul verkligen att du gör det! själv har jag fem, alla med en historia till, det är verkligen spännande att få ta del av dina!

  bra bra!! Smile Smile Smile

 • Louise

  Jajjemen! Den sitter där den sitter! Smile Funderar faktiskt på flera Maddi svampar! Smile
  De va ju min första tatuering så den kommer alltid att sitta där o påminna om dig! Smile Lav joo!

 • Anna

  Bilder ses framemot, är så sugen på att göra något som symboliserar mina tre barn. Har varit det sedan första föddes för 6 år sedan…måste bara hitta rätt tatuerare och någon som kan hjälpa mig med designen…!!!

 • LillaStoraJag

  Jag älskar din tatuering i pannan! Den är liten och enkel, men snygg och ovanlig, personlig…

  Tror jag måste skriva bakgrunderna till mina två snart.. Det finns ju allatid en historia bakom dom.

  Kram

 • L

  Något obekväm va milt sagt. Det e ju inget man gör lättvinligt liksom. Men det underlättade ju att du va där och jag kände er båda. Annars hade jag aldrig gjort det.

 • Sara

  Själv har jag två drakar på ryggen, har tänkt bygga ut dom lite. Och jag lär nog göra ngt på ett ben oxå. Men jag väntar på riktig insperation på hur det ska ut. Vill inte stressa fram dom.

 • Cissi

  bara *hart* tattoos….ska göra min 3e om 2dar,en tribal ros på hela utsidan av min vänstra vad.Du e vacker som en dag med alla dina.

 • ryssen83

  *bash* Jo det så bra ut men vad har wong gjort då jag har bara bra erfareheter av han.
  men inte av kim tattoland 2002? kanske därför han slutade..

 • Kajsa

  Fin och intressant sida. Välgjord. Hittade hit då jag googlade på ”kinesiskt tecken för kräftan”. Tänkte nämligen göra en på vristen, så jag letar efter hur det tecknet/symbolen ser ut. Och eftersom du en gång haft den så kanske du kan hjälpa mig? Smile

 • Alex

  hej jag undrar bara om du skulle kunna hjälpa mig att rita om en tatuering som ja ska göra det är en tatuering till min kompis som dog för ungefär en månad sen skulle verkligen behöva hjälp hör av dig om du skulle vilja hjälpa skulle bli jätte tacksam