Inspirerade tatueringar [BILDER]

Min flugsvamp pĂ„ LolloÄnda sedan barnsben har jag haft en förkĂ€rlek till att rita flugsvampar. Jag tyckte de var vackra att titta pĂ„ och enkla att rita och de kommer i mĂ„nga olika former. NĂ€r jag satt i telefon klottrade jag flugsvampar och pĂ„ alla kollegieblock hemma hos mig kunde man vara sĂ€ker pĂ„ att hitta en & annan flugsvamp. För mĂ„nga Ă„r sedan kom en av mina vĂ€nner (min brors ex) och sa att hon tyckte om dem som fan, mina svampar. SĂ„ pass att hon ville tatuera in den, om hon fick. Jag kunde inget annat Ă€n att kĂ€nna mig hedrad. Om hon ville ha mitt verk pĂ„ sin kropp förevigat sĂ„ vem Ă€r jag att stĂ„ i vĂ€gen? SĂ„ blev det och Ă€n idag, till min kĂ€nnedom, har hon en av mina flugsvampar tatuerat pĂ„ sitt ben. Om inget annat blir jag svĂ„r att glömma.

Jag har haft mycket tatueringar, eller ja, det har jag ju fortfarande. Jag har inte haft en tanke pÄ att blogga om det men jag har nu fÄtt förfrÄgan om det.
Min kropp har tatuerats och tatuerats över. SÄ blir det nÀr man Ängrar sig. Jag kan inte pÄstÄ att jag Àr nöjd med alla mina gaddar, jag Ängrar nog det mesta och gjorde dem utav fel anledning och utan den passion man bör ha.

Första tribalen
Ankel Min första gadd gjorde jag hos en tatuerare i Malmö med taskig attityd. Han hette Kenneth Wong och jag var 18 Är. Jag gjorde en liten tribal nere vid min högra ankel och jag vill minnas hur jÀvla ont det gjorde. Kenneth sa Ät mig att sitta stilla och jag bet mina fingrar för att avleda smÀrtan. Jag Ängrar inte den tatueringen, det var ju ÀndÄ min första.

Andra tribalen
VĂ€nster handMin andra gadd gjorde jag pĂ„ tattooexpo 2002. Det var den första expo jag gick till och jag hade kul som fan. Jag mötte upp min kollega dĂ€r & mitt ex med (vi hade nyss trĂ€ffats). Jag gick runt alla bĂ„sen för att se vem som skulle fĂ„ Ă€ran att gadda mig. Jag hade bestĂ€mt att jag skulle ha en gadd frĂ„n mĂ€ssan och dĂ€rmed basta. Jag hittade en brasilienare som jag satte mig ner hos efter att min (dĂ„v) pojkvĂ€n hade dealat fram ett bĂ€ttre pris Ă„t mig. Svensk som jag Ă€r sĂ„ ligger det inte i min natur att pruta – jag Ă€r sĂ„ jĂ€vla kass pĂ„ det. Men HAN kunde. NĂ€stan pĂ„ grĂ€nsen till oförskĂ€mt. Han drog ner priset radikalt och jag satte mig ner och förklarade vad jag ville ha. Han ritade pĂ„ fri hand en idĂ© om vad han tĂ€nkte och det var EXAKT vad jag hade tĂ€nkt mig. Sen började han gadda mig och det gjorde inte lika ont som jag hade trott av nĂ„gon anledning, med tanke pĂ„ att det var pĂ„ handen med mycket senor, ben och tunn hud. SĂ„ gadden pĂ„ min vĂ€nstra hand Ă€r en av dem som jag förmodligen aldrig kommer Ă„ngra. Den Ă€r maddi.

Halfsleeve blommor & blad

VÀ ArmVÀ arm De flesta av er vet redan att mitt ex (barnens pappa) Àr tatuerare. Han byggde egna maskiner till en början och de första gaddarna han gjorde var inte sÀrskilt invecklade. PÄ min högra arm gjorde han tÀrningar och pÄ min vÀnstra arm gjorde han dÄ mitt stjÀrntecken, krÀftan och mitt kinesiska tecken geten. Det Ängrade jag senare och tatuerade över med en stor ful tribal som blev misslyckad. Och som ni alla vet Àr tribaler bestÄende av ganska mycket svart (beroende pÄ deisgnen) och kan vara svÄra att tÀcka över med nÄgot annat och hur blir det dÄ? Jo, man mÄste tÀcka svart med svart. SÄ blev det. Jag förlitade mig pÄ hans rÄd eftersom jag itne hade nÄgot bÀttre förslag sjÀlv. Det blev nÄgra blommor, grenar, ett semitransperant band och vÀldigt mycket svart.

Tribalvingar
Rygg PÄ ryggen ville jag ha symboliska vingar. En vardera skuldra. SÄ blev det och mitt ex designade tvÄ identiska spegelvÀnda tribaler som han satte pÄ min rygg och det kan jag inte pÄstÄ att jag Ängrar heller men skulle gÀrna vilja fixa till dem i dagslÀget. OfÀrdigt.

Pentagram
Mellan dessa tribaler satte jag en version av mina ovannÀmnda svampar men jag blev inte nöjd utan Ängrade mig. Den sÄg fjuttig ut och den hörde inte hemma. SÄ det var bara till att tÀcka över. Jag hittade tvÄ olika designer som jag satte mig ner och ritade om och vÀvde i varandra för att det skulle bli mer maddi. En vacker blomma dÀr jag satte ett pentagram inuti. SÄ blev det. Jag kan inte pÄstÄ att jag Ängrar den iheller, men den behöver oxÄ fixas till. OfÀrdigt.

Initialerna
Initialer NÀr Phini föddes gaddade jag in hans initialer PJ som jag hade ritat sjÀlv. NÀr Laaiti föddes gjorde jag likadant och gaddade in hans initialer LR som jag ritat sjÀlv. Sitter dÀr min puls slÄr pÄ min högra handled. Jag ville inte ha det klassiska svart utan nÄgonting som symboliserar blodsband sÄ en mörkröd blev det.

Döskallarna
Hö arm Jag bestĂ€mde mig under Ă„rens lopp att jag ville ha en arm med döskallar. Jag hittade en snygg design som tilltalade mig och sĂ„ blev det. Det pĂ„börjades. PĂ„ högra underarmen hittade jag en design som Ă€ven den modifierades för att passaHear no evil.. pĂ„ min arm, med det klassiska “Hear no evil, See no evil, Speak no evil” fast inte med de klassiska aporna – utan döskallar. Vad trodde du? SĂ„klart. Även det Ă€r ofĂ€rdigt. Det Ă€r mest skuggorna kvar. Designen sitter dĂ€r. Jag har Ă€ven en döskalle tatuerad i UV fĂ€rg och den ska ni veta, Ă„ngrar jag som fan. Det ser för jĂ€vligt ut med nĂ„got som liknar pastellfĂ€rg i dagsljus. Den Ă€r av tre fĂ€rger – vit, gul & orange. Den vita syns inte i dagsljus (skinerupp i UV ljus) men den gula och orangea gör.

Andra handen
Hö handJag ville ha en spegelvĂ€nd gadd pĂ„ min högra hand som jag gjorde pĂ„ tattoomĂ€ssan ’02 sĂ„ jag gjorde mitt bĂ€sta att duplicera, vĂ€nda, fixa & trixa och kom fram till nĂ„gonting som var OK som jag fick gaddat pĂ„ högra handen. Resultatet var inte som jag förestĂ€llt mig och den behöver ocksĂ„ fixas till. OfĂ€rdigt.

Bröstet
Och i ren svartsjuka lĂ€t jag mitt bröst tatueras. Min man sa att han ville gĂ€rna tatuera en kvinnas bröst för att han tyckte om att tatuera olika former. Jag kan förstĂ„ skillnanden att sĂ€tta en tribal pĂ„ en muskulös kille och en tanig kille, hur tribalen kanske följer med mer i musklernas former och likasĂ„ med en kvinnas runda bröst, att tatuera i form med bröstet.Bröstet Jag ville helst inte se att min man tatuerade en annan kvinnas bröst bara för att, jag var vĂ€ldigt svartsjuk pĂ„ den tiden. SĂ„ jag lĂ€t honom tatuera mitt högra “bröst” eller ja, huden som hĂ€ngde dĂ€r i alla fall. Det blev en liten tribal just bredvid bröstvĂ„rtan. Den var ganska fin, faktiskt. Jag vet inte vad jag tĂ€nkte nĂ€r jag fick för mig att göra ett stort jĂ€vla keltiskt mönster runt hela jĂ€vla bröstet?! Jo, det var nĂ€r han sa att den dĂ€r lilla tribalen han gjorde pĂ„ mig rĂ€ckte inte.. han ville göra nĂ„got större och som verkligen följde en kvinnas brösts form. SĂ„ jag slĂ€ngde upp patten igen för att han skulle fĂ„ göra det men inte pĂ„ nĂ„gon annans patte. Men det rĂ€ckte inte, han ville ha en annan form sĂ„ han gaddade en av mina vĂ€nners patte med, hon hade ju större och annan form. Jag blev inte svartsjuk dĂ„ faktiskt. Min man hade förhoppningsvis förstĂ„else för min svartsjuka och gjorde det snyggt och jag tror att min vĂ€n kĂ€nde sig kanske nĂ„got obekvĂ€m att slĂ€nga upp sin patte framför min man?

Namnet mellan benen
Tribal Just nÀr Phini var bebis fick jag för mig att jag skulle gadda min mans namn pÄ min kropp. De sÀger att man inte ska tatuera in en killes namn? Jo men han Àr ju far till mina barn och det kommer han alltid vara. SÄ jag gjorde det. MELLAN BENEN. Precis i kanten mellan magen & berget. Det Ängrade jag faktiskt och med mycket smöt och förklaringar sÄ fick jag honom att gadda över det med en tribal. Det blev ganska okay. Men efter min bukplastik försvann en liten kant av den ena tribalen. Haha.

Plick & Plock
Öra Sen har vi de smĂ„ gaddarna. Den minimala tribalen i överörat som jag aldrig nĂ„gonsin kommer fylla i eller göra om sĂ„vida jag inte tappar förstĂ„ndet helt för det var med hĂ€stlĂ€ngder den mest fruktansvĂ€rda smĂ€rtan i hela mitt liv varvid jag hellre trycker ut ett fotballslag med ungar utan ryggmĂ€rgsbedövning.
PannanGadden i pannan Ă€r det inte mĂ„nga som missar. Efter at tha sett Lord Of The Rings blev jag inspirerad av de v ackra alver, med de spetsiga öronen och det V-formade hĂ„rfĂ€stet. Öronen Ă€r sin sak (undrar om det inte fanns i bakhuvudet med tribalen i örat?) men hĂ„rfĂ€stet kan jag ju aldrig Ă€ndra. SĂ„ jag satte den tatueringen dĂ€r i symbolik med alvernas V-formade hĂ„rfĂ€ste och det Ă€r en av de gaddarna jag Ă€lskar mest. Den Ă€r maddi, som fan.
Texter Min man och jag hade ett turbulent förhÄllande. Efter ett vÀldigt stort grÀl om en specifik sak sÄ gav han mig ett löfte och vi satte bÀgge tvÄ liggande Ättan pÄ vÄra högra tummar i symbolik för vÄr eviga kÀrlek och det löftet han gav mig.
Och i samband med ett annat grĂ€l (om samma specifika sak) satte jag texten som ni alla undrar över, pĂ„ sidan av min vĂ€nstra hand dĂ€r det stĂ„r NE HUMANUS CREDE som Ă€r latin för “Lita inte pĂ„ nĂ„gon”.


33 Comments

 • Jag Ă€r inte intresserad av tatueringar, men det hade onekligen varit intressant att se dina, som sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger verkar ha varit rena spontana tatueringar. SpĂ€nnande! Wink

  Svara pÄ denna kommentaren

 • kom bara att tĂ€nka pĂ„ att du nu kallar W för “din man” och inte typ dickhead eller liknade? nĂ„got nytt pĂ„ den fronten? kankse dax att uppdatera missmaddis secrets???

  Svara pÄ denna kommentaren

 • [...] Here’s another interesting post I read today by missmaddis [...]

 • Jisses.. det var gaddningar som hette duga det! Jag har en liten ynklig en Wink

  Svara pÄ denna kommentaren

 • jag ser framemot att fĂ„ se bilderna pĂ„ dina gaddningar, Ă€lskar tatueringar och den senaste Ă€r med min dotters namn som ska byggas pĂ„, och Ă€ven kommande barn ska fĂ„ sitt namn intill.
  MÄste Àven tillÀgga att jag Àlskar tatueringen som du har pÄ din hand, jag ska sjÀv bygga pÄ den jag har pÄ insidan av min handled och lÄta göra ett stjÀrnfallsom fortsÀtter uppÄt mot handen. Du inspirerar mig.

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Ja man kan ju sĂ€ga att du har en del gaddningar… Smile

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Yeay vad jag lĂ€ngtar efter bilderna nu! Grin Himla roligt att lĂ€sa efter som att jag vet att jag var en av dom som eftersökte detta. Kul kul! Grin

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Kul att lĂ€sa om dina tatueringar! Men jag tappade rĂ€kningen nĂ„gonstans i början he he. Ser fram emot bilderna som fan!

  Hade det inte varit för att jag har lagt en massa pengar pĂ„ min kommande resa till Indien sĂ„ hade jag gjort fĂ€rdigt min överarm … det fĂ„r bli av nĂ€r jag kommer tillbaka.

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Hrm.. jag tror att jag har sett den svampen om du har gjort det pĂ„ L? Hon & min syrra bodde ihopa. Tatueringar Ă€r fint & det sak symbolisera NÅGOT anser jag. Jag har ju bara 1 fortfarande men vill ha 4- 5 till och vet hur dom ska vara. Min största fasa Ă€r att göra nĂ„gon som jag sedan Ă„ngrar. Jag tycker helt klart att den i pannan representerar dig! Din kaxighet, djĂ€rvhet & sexighet! Även den i örat. Tack för igĂ„r förresten Smile
  Kram

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Min sambo ritar ocksĂ„ jĂ€mt flugsvampar (nĂ€r han vĂ€l ritar vill sĂ€ga). De Ă€r typ de enda han gör. Undrar vad de Ă€r som fascinerar? Razz

  Svara pÄ denna kommentaren

 • men shit O_O

  Det ska bli kul att se bilder i alla fall

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Älskar tatueringar.. ser fram emot att fĂ„ se detaljbilder..Smile

  Svara pÄ denna kommentaren

 • gud vad intressant att fĂ„ förklaring till alla dina gaddar! skitkul verkligen att du gör det! sjĂ€lv har jag fem, alla med en historia till, det Ă€r verkligen spĂ€nnande att fĂ„ ta del av dina!

  bra bra!! Smile Smile Smile

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Jajjemen! Den sitter dĂ€r den sitter! Smile Funderar faktiskt pĂ„ flera Maddi svampar! Smile
  De va ju min första tatuering sÄ den kommer alltid att sitta dÀr o pÄminna om dig! Smile Lav joo!

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Bilder ses framemot, Ă€r sĂ„ sugen pĂ„ att göra nĂ„got som symboliserar mina tre barn. Har varit det sedan första föddes för 6 Ă„r sedan…mĂ„ste bara hitta rĂ€tt tatuerare och nĂ„gon som kan hjĂ€lpa mig med designen…!!!

  Svara pÄ denna kommentaren

 • jag vill börja bygga pĂ„ min ocksĂ„=/ ska bara fĂ„ tummen loss

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Jag Ă€lskar din tatuering i pannan! Den Ă€r liten och enkel, men snygg och ovanlig, personlig…

  Tror jag mÄste skriva bakgrunderna till mina tvÄ snart.. Det finns ju allatid en historia bakom dom.

  Kram

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Va himla vacker du Ă€r!

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Ska bli kul o se bilder pĂ„ dina tatueringar

  Svara pÄ denna kommentaren

 • [...] Inspirerade tatueringar [BILDER] [...]

 • Kul att se bilder, mĂ„ste sĂ€ga att den dĂ€r du skrivit dina barns namn var fin Smile

  Svara pÄ denna kommentaren

 • NĂ„got obekvĂ€m va milt sagt. Det e ju inget man gör lĂ€ttvinligt liksom. Men det underlĂ€ttade ju att du va dĂ€r och jag kĂ€nde er bĂ„da. Annars hade jag aldrig gjort det.

  Svara pÄ denna kommentaren

 • SjĂ€lv har jag tvĂ„ drakar pĂ„ ryggen, har tĂ€nkt bygga ut dom lite. Och jag lĂ€r nog göra ngt pĂ„ ett ben oxĂ„. Men jag vĂ€ntar pĂ„ riktig insperation pĂ„ hur det ska ut. Vill inte stressa fram dom.

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Vad kul att se alla! Även dom man har skymtat och dom man inte fĂ„tt se Smile Fett med inspiration till mig nu, det tackar jag för! Grin Ha en bra dag!

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Min första tatuering var ett kinesiskt tecken nere vid ankeln. Fan vad ont sĂ€ger jag bara

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Oh. Tack för bilderna! : )

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Wieeeee nice nice =)

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Jag VISSTE att d var du Lollo som hade flugsvampen Smile

  Svara pÄ denna kommentaren

 • bara *hart* tattoos….ska göra min 3e om 2dar,en tribal ros pĂ„ hela utsidan av min vĂ€nstra vad.Du e vacker som en dag med alla dina.

  Svara pÄ denna kommentaren

 • *bash* Jo det sĂ„ bra ut men vad har wong gjort dĂ„ jag har bara bra erfareheter av han.
  men inte av kim tattoland 2002? kanske dÀrför han slutade..

  Svara pÄ denna kommentaren

 • Fin och intressant sida. VĂ€lgjord. Hittade hit dĂ„ jag googlade pĂ„ “kinesiskt tecken för krĂ€ftan”. TĂ€nkte nĂ€mligen göra en pĂ„ vristen, sĂ„ jag letar efter hur det tecknet/symbolen ser ut. Och eftersom du en gĂ„ng haft den sĂ„ kanske du kan hjĂ€lpa mig? Smile

  Svara pÄ denna kommentaren

 • hej jag undrar bara om du skulle kunna hjĂ€lpa mig att rita om en tatuering som ja ska göra det Ă€r en tatuering till min kompis som dog för ungefĂ€r en mĂ„nad sen skulle verkligen behöva hjĂ€lp hör av dig om du skulle vilja hjĂ€lpa skulle bli jĂ€tte tacksam

  Svara pÄ denna kommentaren

 • jatte cool historia om dina gaddisar!

  Svara pÄ denna kommentaren

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

Klicka för att lÀgga till smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette