Hur i helvete får jag bort LIMMET!? 18


Och by the way, jag fick ett mindre tuppjuck igår förmiddags och började ett tappert försök att plocka ur extensions. Varför?  För att några hade redan trillat av utav sig själv så när jag kammade ner dem såg man glapp mellan slingorna och det var inget snyggt. Sen tyckte jag att det var alldeles för risigt, svårt att bleka som jag ville och drygt att inte kunna dra fingrarna genom håret och/eller borsta allt hår. Om inget annat har jag lärt mig att extensions – ain’t for me.

Det visade sig dock vara ett mindre projekt att få UT skitet. Jag provade med aceton men det gjorde ingen jävla nytta. Jag provade att smälta bort limmet med min plattång men självfalet gjorde jag saken värre och smälte det jovisst men det stelnade lika fort och drog över mer hår. Jag har redan blivit en BLONDIN, should’ve seen it coming…  Löshåret har jag fått bort nästan allt, men limmet.. det sitter kvar.

TIPS TAS GÄRNA EMOT.


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att lägga till smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

18 tankar om “Hur i helvete får jag bort LIMMET!?

 • Linda

  Jag har inget vettigt alternativ. När jag tog ut mina 120 extensions här för nån vecka sen, tog jag med naglarna och i stort sett slet bort limmet (och självklart följde det med hår, inte alls klyftigt). Men finns nå lim-borttagarmedel hos frisörer som gör extensions, har jag för mig. Skynda in och fråga när du har tid över Smile

 • Sandra

  Jag använde sjuhelvetes mycket balsam för att få bort limmet & så använde jag mig av en fintandad kam, det gjorde ont som satan, emn det var effektivt. Så in i duschen med dig, kleta in massa balsam & använd kammen *haha*

 • lotta

  BALSAM sa jag ju till dig härromdagen.. Och fungerar inte det kör vi en maskin över håret.. och fixar sommarens snyggast frissa haha *clap*

  Blondinmadde.. Den nya blogg drottningen haha *tihi*

  Jag e trött ignorera mig darling.. *whap*

 • Andie

  Jag kommer inte riktigt ihåg hur jag fick bort mitt lim som jag hade men jag tror att jag fick lov att klösa bort det. Hoppas du hittar ett bättre sätt att få bort limmet.

 • Jasas.se

  Skickade precis iväg ett sms till tjejen som kan allt om hår och sådant. Skriver så fort jag fått svar.. man vet ju aldrig vad hon har för tips i sin rygga. Hon har haft allt….

 • Jasas.se

  ..fick tyvärr detta svaret; Lim är kasst för ingen remover funkar. Saxen tyvärr.. Frown Eller kamma med balsam eller nå’t. Brukar göra jävulskt ont att kamma ut, bara…

  Sorry dude.

 • Milippa

  Jag fick ur mina genom att klämma sönder limmet med en tång och sen trassla loss limmet. Aldrig mer lim i håret!

 • sandra

  SOV MED INPACKNING ELLER OLIVOJA OCH KAMMA SEDAN PÅ MORGONEN.
  om det inte är keratinvax… då är det remover (tillhörande vaxet) och täng (för att mjuka upp vaxet) som gäller

 • Maria

  Du ska ju använda speciell remover för att få bort håret. Värmetång härdar ju limmet, då det är klart det satte sig hårdare om du använder värme på det..