Myggbett som blir blåsor?! 4


Både Phini och jag är väldigt attraktiva för myggen. Och jag vet inte hur det är i resten av landet men här i min by är det mygginvasion. Både Laaiti och Kaeli klara sig men Phini och jag….
Stackars Phini är mest utsatt men han gnäller inte om det längre. Det blir väl så efter tvåtusen stick?

Men ett av hans stick ser jävlar i det konstigt ut. Det har blivit en blåsa. Normalt?


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att lägga till smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

4 tankar om “Myggbett som blir blåsor?!

 • Sarah

  Om det är normalt vågar jag inte säga, men jag ser likadan ut även om mina är i dubbel strl som hans. Är blåsan vätskefylld?

  vi har också sjukt mkt myggor i landskrona Frown

 • Nina Ö

  Ser ut som en mild allergisk reaktion. Det är inte ovanligt att de som är överkänsliga mot myggbett får just blåsor. Det är inget farligt, bara störigt. Kliar man hål på dem kan det dock bli riktigt fula ärr. Man kan stryka på Aloe vera, eller hydrokortisonsalva om det ännu inte är ett sår, det kan lindra. Stackars kille Frown

 • Jenny

  Det kallas strophelus (är inte hundra på stavningen). Det man kan höra om det är jobbigt för honom är att ge honom en clarityn. Min Liam är likadan… Liam blir jätte påverkad.