Vem hade rätt? JAG såklart. 13


Fritids ringde idag och sa de hade en hängig Phini. Jag var inte i Staffanstorp så jag ringde mamma och bad henne hämta honom. Väl hemmA tog hon tempen på honom och ja. Han har feber. Så jag fick köra till apotek och köpa alvedon.

Kaeli’s 6månaders kontroll idag. Det var minst sagt intressant. Där var vår barnsköterska som vi brukar gå till. Och en barnläkare.
Hon lyssnade på hjärta och lungor. Gav henne en leksak för att kolla hennes grepp osv. De tog hennes vikt (6485 gr) och hennes längd (61,4cm) och hennes huvudomfång (42,5cm).
Vi pratade om hennes förkylning och febern och slemmet. Läkaren sa att lungorna hörs bra så det sitter i halsen. Hon knappade på datorn och sa sen ”Jag har skrivit ut Mollipect som finns att hämta direkt på Apoteket”
Jag undrar vad vår barnsköterska tänkte. Sist jag var där sa jag att jag ville ha mollipect till Kaeli (efter egna efterforskningar och vänners rekommendation). Som svar av henne då fick jag ju ”åh nej nej!! Det skriver man absolut inte ut till barn under ett år!” och läkaren hon skickade mig till då sa samma sak. En annan sjuksyrra hade sagt motsatsen nån minut tidigare. Och denna läkaren idag var uppenbarligen inte av samma åsikt.
Så vem hade rätt?!
Jag. Skit ner dig bsk.
Så jag fick köra till apotek igen.

Jag var på Burlöv Center med Lotta idag. Hon behövde hjälp att hitta en nyårsklänning. Men hon gick därifrån tomhänt för att hon är så jävla kräsen. Inget dög åt henne, kärringfan. Men de var ändå kul. Jag fick henne att prova EN klänning. Hon satte den utanpå jeansen och hängde med axlarna och påminde om ringaren i notre dame så klänningen kom inte till sin rätt. Jag gilla den i alla fall.

Jag körde henne hem och nu är allt för dagen överstökat. Tack & lov.


Lämna en kommentar!

13 tankar om “Vem hade rätt? JAG såklart.