Dagens roligaste; Kaeli 


Ni som följer mig på instagram – såg ni videon på Kaeli? Hahaha!! Roligaste på länge! 

Hon är en sån diva!! Hon lånade min telefon idag. Jag frågade vad hon skulle göra med den. ”Ta foto. På mig!” 

Fick tillbaka den med bland annat den videon jag la upp. Var fan får hon allt ifrån? Hon är en stark personlighet. Rolig och snart men väldigt uppkäftig och envis. 

Ni som inte följer mig – börja följ! 

Videon finns att se bland annat här: Pictaram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att lägga till smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette