Mail till Hemglass. 5


Igår – fredagsmys.

Ja ni ser rätt. TOMMA STRUTAR. Så ja – jag mailade Hemglass.
Detta mailet här under fick de idag. Ska bli spännande att se vad de erbjuder för kompensation;

Hej Hemglass.

Igår köpte vi glass av glassbilen. På kvällen – fredagsmys till ära – den enda dagen vi unnar oss något onyttigt så skulle vi äta glass. Märk väl, vi har sex barn så det går åt en del! (Bebisen äter förvisso inte glass men det kompenserar jag med pms-cravings)
Hursomhaver – plockade fram en Hollywoodstrut som jag hade smått fantiserat om i några timmar, den härligt kladdiga kolasåsen i kontrast till små daim-wannabe-kulor. Öppnade min strut heligt, försiktigt, som om den vore av guld och skulle tillbedjas. Men..

Hemglass, vet ni vad jag möttes av? Kan ni gissa? Inte?

Jo – jag möttes av INGENTING.
JA, ni läste rätt – INGENTING.
Ingen kolasås, inga låtsasdaimkulor – INTE ENS GLASS, LIKSOM!!
Inte. Ens. Glass.
I EN GLASSTRUT!
KÖPT AV EN GLASSBIL!

Förstår ni ironin i det hela är eller är det bara jag?
Struten var tom sånär på choklad den doppats i. Men glass var där ingen.

Så med några frustrerande grymtningar tog jag mig upp ur mysiga soffan med kudde och filt och gick ut till köket och hämtade en ny glass ur frysen. Och började om.
Mys i soffan – min efterlängtade glass (och detta är liksom finglassen, inget som barnen får, de får bara tråkiga pinnglassar!) och nu var det fredagsmys. Trodde jag.
Gissa om min besvikelse och frustration snart övergick i irritation när även denna glassen bedrog mig med sin marknadsförda glass genom att även denna vara TOM!!
Ingen glass i.. eh, glassen. Ingen glass i struten.
Snopet, va?

Man kan tro att min otur tog slut där men icke.

Tredje gången gillt säger men men även där gick jag bet för när jag öppnade den tredje glassen var även den TOM!!

Så ja, då blev jag nog irriterad. Sådär mitt i fredagsmyset. Och jag skojade inte när jag skrev ovan om mina PMS-cravings. Jag skojade inte alls.
PMS. – man kan säga att jag flippa lite på glassjäveln. Och ja, jag får erkänna att jag svor på Hemglass, förbannade era jävla bilar och dess förare och önskade att ni alla brann helvetes lågor.
Jag övervägde att leta upp chauffören som sålde dem och trycka upp strutarna i hans anus men jag insåg ganska snabbt att det inte ter sig produktivt.

Så nu sitter jag med tre glassar mindre än vad jag köpt. Man kan tycka det är ett i-landsproblem men åter igen – PMS. Jag behöver glass. I mängder. Och jag köpte mängder men jag fick inte den mängden jag köpt.
Nog för att en kompensation skulle uppskattas – kanske tre nya strutar vore på sin plats men hur gör vi med sveda och värk? Den mentala stressen? Bjuder ni kanske på en badboll eller nått och kallar oss kvitt? Jag är öppen för förslag!

Vore tacksam för svar. Under tiden hoppas jag att mina favoritglassar (dubbellakrits) är hela – både på glass och lakrits. Annars har vi betydligt mer problem än lite pms, Hemglass.
Så ni vet.

Bifogar bildbevis på tomma strutjävlar.

Tack & hej!


Lämna en kommentar!

5 tankar om “Mail till Hemglass.