Han vrålade i panik efter mig! 4


Idag var Keerons första dag på dagis efter sommarlovet. Han var ju varit borta ett bra tag nu – ända sen juni när skolan slutade. Ni som har barn vet att det kan vara jobbigt att köra igång igen efter ledighet. Och tilläggas bör, att Keeron nu bytt avdelning. Han går bland de större barnen nu, 3-5 åringarna.

Förra terminen så hade han och kompisarna hälsat på nya avdelningen med nya kompisar och fröknar så det var mer främmande för mig än för honom.

Hans fröken hälsade när vi kom och sa att vi träffats förr – när jag vikarierade på förskolan, vilket var för omkring 10 år sen. Hon är den andra fröken som säger det ovh jag undrar om det är jag som utmärker mig eller om de bägge två har ett fantastiskt minne. För jag minns ju naturligtvis inte dem.

Jag stannade runt 45 min idag. När jag skulle gå blev han såklart helt förstörd så jag körde därifrån med han skrik ekande i mina öron när han vrålar med all kraft ”MAMMMAAAAAA!!!” i ren och skär panik. Jag ville vända och slita honom ur frökens famn.

Han hade följt mig till grinden, gått bredvid vagnen och höll hårt i vagnen (vanligtvis springer han i förväg men nu anade han att jag skulle lämna honom) och upprepade ”jag åsså fölla me!”

Mitt mammahjärta går i tusen bitar.

Men jag fick mms av dagis som lugnade mig. Jag är enormt tacksam att de faktiskt skickar bild & text när han är glad/lugn, det är först då jag kan släppa den oroliga känslan.

Så för vår del har höstterminen officiellt tagit sina första steg.

Magnus började jobba idag också. Jag har redan hunnit vänja mig vid att ha hela familjen nära så nu saknar jag de ovanligt mycket.

Klockan är 15:44. Snart kommer mat.se och levererar vår veckohandling och snart nog är Magnus hemma. Äntligen! ♥️


Lämna en kommentar!

4 tankar om “Han vrålade i panik efter mig!