Lämna en kommentar!

52 tankar om “Lösenordsskyddad: Generation IQ-badboll. 

 • Tess

  Ja vissa människor är väldigt ”unika” i sitt slag att vara förälder… man slutar aldrig att förvåna sig eller det gör man nog kanske nu när jag tänker efter.. ilska/irritation frustration över en människan så bisarra tankesätt och försöka ovanpå allt att köra utpressning… förlåt men jag ”skrattar faran rätt i ansiktet”

  Jag kan lätt och ledigt säga att jag både förstår och vet vad ni har att handskas med. Synd om barnen likaså är det synd om Magnus att få detta så mot sig.

  PS. Tack för lösenordet ds
  0  0  0  0
 • Jonna

  Ja detta har jag ju kommenterat “tu man hand”, men vill ändå lämna avstamp här – mest så man inte blir av privilegiet detta är att besitta nycklen till Pandoras ask 😘
  1  0
 • Therese

  Nej. Man gör inte så. Vill man träffa sitt barnbarn/sina så kan man göra det på hur många sätt som helst.
  Man kan höra bäda sidor. Psyksjuk och vanliga. Jag hade dock inte haft behovet stt träffa min fd svärdotter som betett sig illa mot min son och barnbarn. Utan föreslagit att antingen kommer ni med hela högen barn eller om vi kan komma ner.. facetime? Vanliga brev. Telefonsamtal med barbarn funkar med då det antagligen är svårt att åka med fler barn än fingrar på ena handen
  0  0
 • Sarah

  Oj! Finns inte så mkt mer o säga än vad som blivit sagt av andra ovan, men jag beklagar djupt till M, man kan ju inte välja sina föräldrar men väl sin egen familj tack o lov. Har tyvärr egna erfarenheter av stolpskott till både svär och egen förälder.
  0  0  0  0
 • Anna

  Men alltså allvarligt vad är det för del på folk! Är folk så rädda för art kränka andra eller konflikträdda så dom inte ens kan välja Sins egna barn utan att blinka eller behöva tänka.

  Super tack för lösen! Och ska bli proffs på att kommentera 😁😘
  0  0  0  0
  • admin Inläggsförfattare

   Såna proffs gillar jag! Jag har fan steppat upp själv o har blivit bättre på att svara kommentarer efter att en läsare påpekat det. Give and take.
   1   0
 • Ebba

  Så sorgligt att hon reagerar så, att hon har mer fokus på att vara förlåtande mot flicka än att stötta sin son när han behöver eller ber om hennes stöd. Kan hon tro att hon alltid kommer ha sin son, oavsett att han bett henne välja eller har hon fått för sig att flicka behöver stöd men ej son för att han har dig?
  Oavsett vilket är det sorgligt.
  Om jag var son, och om mamman inte vanemässigt betett sig som ett rövhål hade jag satt mig net med henne ansikte mot ansikte och förklarat varför jag bett om stöd och hur hennes svar uppfattats, så det inte finns utrymme för missförstånd. Hade hennes reaktion varit detsamma hade jag brutit.
  0  0
 • Dessie

  På riktigt? Man väljer väl utan att tänka efter sitt barn över barnets ex som dessutom har betett sig jävligt illa? Och vad har exet med dom andra barnen att göra? Ingenting! Man blir ju mållös inför vissa människors märkliga resonemang.
  0  0
 • Caroline Lindström

  Tack för att jag fick lösenordet.
  Nä fyfan hade aldrig släppt iväg mina barn iheller. Och vadå vilket svårt val helt sjukt ju. Nä bryt om hon inte tar sitt förnuft till fånga.
  0  0
 • Helena

  Känner med Magnus som behöver höra det från sin egen mamma. Satans stött, ledsen och förbannad jag hade blivit om min mamma ens övervägde att ha kontakt med ett psyko ex till mig än med mig!
  0  0  0  0
 • Madeleine Widelöv

  Fy fan… fy fan! Rent ärligt!! Kom detta som en överraskning eller är det föga förvånande? Trodde denna familj fått lida tillräckligt av föräldrar som uppenbarligen gör jävligt skeva livsval..
  0  0
  • admin Inläggsförfattare

   Både ja och nej. Människan har sagt udda saker förr. Men nånstans tror man ändå man vet vart gränsen går men nejdå.
   Det känns överväldigande att det varit så mycket skit detta året med brinnande broar osv. Undrar om det är jag eller andra som är blåsta?
   0   0
 • J

  Lösenordet kom lagom till jag tog en paus på jobbet! Perfekt.. Ja men vad säger man om inlägget.. Finns inte så mycket att säga, du sa det så bra, barnen kommer först!
  0  0
 • Sandra

  Haha. Min mans föräldrar tycker hans ex fru är så trevlig – varför kan vi inte sammarbeta bättre? Ehhhhh… vi har nyss berättar hur hon funkar. Att hon är trevlig mot dom när hon träffar dom gör ju inte det bättre för hur hon håller på mot oss…. så trött på ex.
  0  0  0  0  0  0
 • Kattis

  Men öööh! Svårt val?! Nej. Inte det jävla minsta svårt val. Kan inte hans mamma åka till er och hälsa på..? Torde väl vara enklare än att ni flyttar hela högen med barn haha. (och tack för förtroendet)
  0  0
  • admin Inläggsförfattare

   Ja vi har bjudit hit de massor av gånger. Men de har två hundar, som är välkomna de också,men de tycker det är jobbigt. Men jag tycker det borde ändå vara lättare än med sex barn på resan till Småland. Alla får inte ens plats i bilen så vi får lämna någon hemma själv. Och dyrt med vår bil. Och jobbigt med småbarn osv etc
   1   0
 • Petra

  Men på allvar?? Ens barn går alltid före allt annat utan andantag. Trodde naivt nog att de flesta resonerade så men blir ju konstant bevisad att så inte är fallet. Det finns helt enkelt väldigt skumma människor!
  0  0  0  0  0  0  0  0
 • ssnadra

  Känns inte som beteenden hos folk förvånar mig längre! Det enda jag innerligt hoppas är att han inte mår dåligt! Folk är fan inte vettiga någonstans!
  0  0
 • Emmily

  Farmor verkar inte förstå att hon genom att tveka på det valet, riskerar sin relation inte bara med Magnus utan också med sina barnbarn.

  Jag menar såhär..
  Val 1: behålla och förhoppningsvis skadereducera sin relation med sin son OCH få träffa SAMTLIGA av sina barnbarn.
  Val 2: (helt förkastligt och emot alla MINA moraliska och emotionella principer) behålla en relation som av oklar anledning verkar vara viktig (manipulerad???) för henne OCH enbart få lov att träffa ETT ENDA av sina barnbarn.

  Hur tänker hon? Tänker hon över huvud taget???!
  0  0
 • Jenni

  Det känns som ”flickan” har visat en helt annan sida åt mamman är vad hon gör åt er! Och som många säger man väljer alltid sina barn!

  Tråkigt också att ställer det kravet som hon gjorde kring sina barnbarn att kommer inte ni får exet komma med tösen och de andra av barnen som ville åka med. Jag tänker spontant och som nämts innan hon har lika långt till er, som ni har till henne. Det är alltid svårare att åka när man har barn och som du svarade ett annat inlägg så får ni inte heller plats i en bil.

  P.s tack för lösenordet!
  0  0