Äntligen! 2


Är det bara jag som tycker att högsommaren tycks ha kommit tidigt? Eller är det bara en försmak? Jag vågar knappt glädjas, för vi vet att vädret kan ändra sig precis när som helst. Det kan börja hagla precis nu, liksom.

Fast jag njuter. Jag njuter till fullo för detta älskar jag. Sommar! Allt blir bättre när det är sommar.


Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

2 tankar om “Äntligen!

 • Frida

  Jag håller verkligen med! Ungarna kan springa fritt genom öppna dörrar och barnlek hörs ute, humöret blir bättre och mat smakar bättre ute! ALLT blir bättre på sommaren! Till och med PMS ?☀️ Njut dem goda dagarna för allt det är värt! ?
  0  0
 • Tess

  Ja jag njuter i fulla drag, även fast jag inte har några hemmaboende barn. Jag känner mig som en solcellsdriven lampa som lyser upp av solen, inte bara ute utan jag får så mycket mer gjort även inomhus och livet känns inte som att gå omkring under ett mörkt gammalt täcke. Då barnen var små så kom sommaren som en räddning, lekande barn och det kändes mer kravlöst, speciellt då sommarlovet kom och läxläsning mm. kunde skippas även fast jag jobbade så gjorde barnen roliga saker på förskolan och hämtning/lämning blev enklare. Ja fram för längre somrar. :-D
  0  0