Mardrömmar & Migrän 3


Jag har fått veta, på omvägar, att min bonusdotters bm inte vill/tycker (?) att jag ska publicera vare sig namn eller foto på henne i bloggen. Jag hade önskat att ha fått veta det själv utav berörd person (jag är inte omöjlig) så att jag hade fått möjlighet att själv korrigera och följa ens önskemål vilket jag väljer att göra nu även om jag fått veta det på omvägar och inte fått chans att diskutera saken och fått veta mer.

Vår lilla tjej! Jag vet själv hur ont det kan göra med huvudvärk. Jag hoppas såklart att hon inte kommer få leva med migrän, jag hoppas att det ”bara” är en tillfällig huvudvärk. Jag tänker, att det säkerligen triggades av hennes mardröm. Magnus hade också hemska mardrömmar när han var liten, har han berättat.

Någon annan som har haft mardrömmar?


Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

3 tankar om “Mardrömmar & Migrän

 • Malin

  Jag hade också fruktansvärda mardrömmar som barn och kunde ibland vakna genom svettig och med bultande hjärta. Hoppas det bara var mardrömmen som gav henne denna hemska huvudvärk ❤
  0  0
 • Tess

  Är hon inte i den åldern där tjejer går in i pre pubertet? Det händer ju mycket då, speciellt i tankar osv. så det kan komma fram i oroliga drömmar kanske? Hoppas det var drömmen som gav henne huvudvärk för migrän brukar tyvärr också komma i den åldern.
  0  0