Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

20 tankar om “Lösenordsskyddad: Possessed by captivity

 • Kattis

  Svårt att kommentera sånt här men vill inte lämna utan att visa mitt deltagande och att jag läst. Vi är många som har liknande erfarenheter i bagaget, inte för att det hjälper dig men kanske kan det göra att du känner dig mindre ensamma. Vi är många som vet att ett ”enkelt” telefonsamtal kan kännas högre än det högsta berg. Att du pratat med din läkare är det första, och ett av dom viktigaste skulle jag säga, steget mot att kunna få må lite bättre.

  <3
  0  0
 • Jeanette Hellman

  Tänker på dig och vet hur det kan vara. Jag äter själv antidepressiv medicin vilket jag tycker funkar bra på mig. Min ork kom tillbaks och att vilja göra något om dagarna. Även att ringa telefonsamtal känns lättare. Ta hjälp, och byt läkare! Du ska ha någon du litar på! Och det som diskuteras ska stå i journalen! Kollar du på 1177? Kram till dig!
  0  0
  • admin Inläggsförfattare

   Antidepressiva har aldrig haft mycket effekt på mig dessvärre. Har hört att antidepressiva inte funkar så bra på de med diagnos. Kan vara intressant att veta om jag har diagnos?
   0   0
   • Jeanette Hellman

    Ah, där får du uppdatera när du får svar. Vore intressant att veta! Kan det även vara pga gbp? Vet inte om det var bara här i Uppsala men det skulle under en termin ha KBT eller liknande för människor med depression via nätet för testning, kan det kanske vara något? Eller ljusterapi?
    Ta hand om dig 💞
    0    0
 • Jessica Andersson

  Man kan inte lägga på en djupt deprimerad och utmattad person att själv söka hjälp. Fattar väl vilken lekman som helst att den orken finns ju bara inte.
  Hoppas du möter på någon som kan och vill hjälpa dig på riktigt
  0  0
 • Tina

  Detta inlägg kom tidigare under dagen som icke låst men det kanske du vet? Tänkte jag säger det i alla fall.

  Låter som du har det väldigt jobbigt, har varken råd eller tips men hoppas du snart orkar ta tag i det på nått vis, det är som du redan vet väldigt nedbrytande att gå och inte må bra. Du gör det ändå väldigt bra som går med smärtor både mentalt och i kroppen. kram
  0  0
 • Jonna

  Åh vad du beskriver mig. Till punkt och pricka. Livet är så skit att jag inte ens orkar orka liksom. Vet inte vart eller hur jag ska börja. Och jag försöker reda upp och ordna, så kommer något nytt och man är 500 steg back igen.. Och då vill man bara lägga sig ner och självdö. För det tar liksom aldrig slut. Inget tjänar något till. Så omotiverade allt ihop!
  Jag vet, jag förstår. Och jag är här! Alltid.

  Love you 🤗😍
  0  0