?️ HON KLARADE DET!!!! 

Idag är det söndag, den tredje advent. Jag och Kaeli  vaknade först av alla och gick ner. Lite morgonmys i soffan och sen göra sig iordning för graderingen. 

Ja precis. Kaelis (och Nenas) gradering på taekwondo. Kaeli var så nervös! Hon ville inte ens dit men jag övertalade henne. Hon var osäker och rädd och jag tänkte inte tvinga henne men jag ville att hon åtminstone skulle åka ner och känna av. Så det gjorde vi. 

Vi visste att det var klockan 10. Men Kaeli sa att de skulle vara där 9.30 för uppvärming i idrottssalen. När vi kom dit 9.30 så var ingen annan där. Det var inte alls uppvärming haha. Men Kaeli fick en chans i alla fall att fråga tränaren om vissa moment hon var osäker på. 

En efter en dök de andra upp. Nena kom dit med bm. Föräldrar satte sig och efter ett tag började dem. När vi väl var där var Kaeli inte lika rädd längre. 

Alla barnen var ju osäkra och nervösa. Alla tittade på varandra. Men i slutändan gick det bra. 

Och jag kan stolt meddela att både Kaeli och Nena klarade sin gradering! De har officiellt GULT BÄLTE i taekwondo! 

Idag är jag en väldigt stolt mamma!! Kolla in min tjej!! 

Jag är så glad att hon faktiskt gillar taekwondo. Disciplin och respekt och självförsvar. Det behöver nog alla flickor som växer upp i vårt samhälle idag. Ja, pojkar också givetvis. 

Så efter jul och nyår börjar en ny termin med vägen till nästa bälte. På den första träningen delas det ut diplom och gula bälten  Och jag ska uppmuntra henne hela vägen! 

Grattis min älskade dotter!! Du är så jävla fantastisk!!! 

Och grattis till Nena!! Du är också fantastisk och duktig!! Vi är mäkta imponerade och stolta här hemma. Inte för att de läser min blogg. Men ändå. Mena är hos bm väldigt länge nu. Oftast brukar de dela julen och födelsedagen (hon fyller år den 20 dec) men detta året bestämde bm att hon ska ha Nena både på sin födelsedag och hela julen och allt. Nu är det slut med att dela lika.  Trist för oss liksom. Där fick du Magnus för att du alltid försökt vara rättvis och schysst mot både Nena och bm. 

Vi siktar på svart

????????????

Men firar gult just nu!

?️?️?️?️?️?️?️?️?️?️?️?️

(Förresten, på min telefon är det där gula bälten. Fattar inte varför det ser ut att vara blå när jag publicerade)

Du gillar kanske också...

9 svar

 1. Kattis skriver:

  Tror också taekwondo (och annan kampsport) är jävligt bra för barn och ungdomar. Just det du säger med disciplin och respekt. Inte heller lika macho som exempelvis fotboll och inte lika destruktivt som balett kan bli. Säger inte att balett alltid är destruktivt såklart men har hört så många historier där det blivit det.. med ätstörningar osv. I kampsport är det liksom andra bullar. Stort grattis till flickorna! ?

 2. Zandra skriver:

  Grattis till tjejerna ??? Grymt jobbat..
  På min mobil är dom också gula..

 3. Malin skriver:

  Hälsa stort megaGrattis!!!
  0  0
 4. Emma skriver:

  Grattis till både K och E, starkt gjort av dem.

  För mig är det gula band, dvs för ”Fredsbaskrarna” ?

 5. misantrop skriver:

  Häftigt! Grattis till flickorna ?
  0  0
 6. Charlotte skriver:

  Men ärligt?! Bestämmer bm allt?! Att (om båda vill) dela lika är väl inget en förälder kan vägra utan ngt typ av beslut från myndigheter?

  Blir f-n upprörd över hur bm styr och ställer och hur flickan bollas fram och tillbaka helt utifrån hur bm vill ha det just för tillfället – skulle inte förvåna mig om hon tröttnar och skickar hem henne till er över jul ändå…. dessutom lör väl julen vara mer livad och familjär hos er än ensam med mamman!

  I slutändan så himla synd om Nena!

 7. Charlotte skriver:

  Hehe- just det, stort grattis till tjejerna och bältet också! Glömde det i all iver över att uttrycka min ilska över bm?
  0  0
 8. Veronica skriver:

  Grattis till tjejerna! ?

 9. Pernilla skriver:

  Åh vad duktiga de varit , härligt när våra barn lyckas efter nervositet..Stort grattis Kaeli o Eljena, Linus hälsar också att ni är duktiga
  0  0

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.