03.03


03⁰³

Jag har, i perioder, sömnlösa nätter. Istället för att släcka ner och tvinga mig själv att somna när jag inte ens känner mig trött, så gör jag hellre något annat. Jag tycker det är så himla drygt att vrida och vända sig med tusen tankar i huvudet. Inte alltför sällan så ockuperar jag min hjärna med att antingen titta på film eller serie, eller som i natt – teckna.

Det bästa med inflyttningen är kvar, dvs inredning och renovering. Att få det fint, dvs. Vi har en vägg som ser lite tom ut, där jag gänkt3 ha en förstoring av barnen. Därav de syskonbilder jag tog idag som en del av er sett på min facebook-sida. Jag har dessutom tagit fina närbilder som jag ska teckna av och sätta på väggen. Det känns personligt. Jag ritar på min laptop/surfplatta (2-i-1), med ett program som heter autodesk sketchbook. Det är väldigt lätt att rita i detta program, jag rekommenderar det.

Well, bild på en skärm är ju inte bästa kvalitén men oh well. Det ska bli spännande att se om jag nånsin blir färdig med min idé.

Jag vet jag skrev att jag skulle lägga upp bild på gardinerna idag men det blev inte av. Sorry för det men – jag pimpade dem idag. Då tofsar inte är min grej så fixade jag egna omtag. Jag satte kedjor istället. Det känns mer som jag, lite hardcore, lite rocknroll. Så jag lovar att lägga upp bild på dessa i sin helhet.

Nåja. Åter till ritande.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.