11 541 kommentarer!

Jag har en sjuk liten skitunge. Skitunge i ordets rätta bemärkelse. Han har haft feber i några dagar men nu när det lagt sig får han nu brottas med diarré. Utan dess nåde. Han hinner inte fram till toaletten och jag tror vi har gått igenom 10 par kalsonger bara under förmiddagen idag. Så det gör ont och svider på honom och han gnäller mest och jag.. jag lämnar honom till mormor. Haha. Han har sett fram emot att vara hos mormor och min mamma bryr sig inte mycket att han är sjuk. Tvärtom, då har hon en anledning att pyssla om honom lite extra. För jag ska ju på firmafest ikväll. “Ha det nu så kul” var det sista min mamma sa till mig. Och jag hoppas att jag inte bär på något influensavirus för om jag ska umgås med ALLA mina kollegor en hel kväll vore det för jävligt om vi ALLA insjunknar i influensan eller hur. För vem ska då jobba veckan som kommer..?

I går morse tog jag mig an uppgradering av wordpress för min blogg. Jag fasar varenda gång för det är faktiskt inte bara ett klick. Risken är ganska stor att jag skulle fukka till det nånstans och bli av med alla mina 937 inlägg och 11 541 kommentarer. Shit vad ni har kommenterat egentligen..!! Och det är sedan 2007 jag haft denna bloggen här och detta arbete som ligger bakom, ligger mig varmt om hjärtat. Men som ni ser är jag kvar, still going strong.

Nu får jag snart besök av två unga tjejer jag ska ta hand om innan Cindy hämtar mig vid 14-tiden. Det ska bli semla och mojitos (baileys för mig verkar det som, jag är inget fan av mojitos) innan det bär av till Big Bowl med företaget. Efter det tänker CIndy och jag dra vidare ut och festa och vi hade hoppats på att ha med Lotta som ändå bor i närheten. Det vore för jävla kul. Natten tillbringar jag hemma hos Cindy, för att undvika skandaler haha.

Ciao älsklings.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Ludwig Sörmlind skriver:

  Då vill jag tipsa om ett plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-db-backup/

  Med detta gör du snorenkelt en backup av alla dina inlägg, kommentarer och hela databasen med samtliga inställningar för alla dina plugin. Installeras med fördel från adminpanelen i nya WordPress och det kan till och med ställas in så att det tar backuper automatiskt med jämna mellanrum.

  Sedan kan du med gott samvete uppgradera som du vill ty nu för tiden är en uppgradering av WordPress avklarad med blott ett knapptryck. :)

 2. Andie skriver:

  Hoppas att sonen kryar på sig. Och att du har det trevligt på firma festen. Å lycka till med uppdateringen! Kul att du har fått så många kommentarer!

 3. Maria Malmgren skriver:

  annars :) gå in under admin ..och sen Exportera en xmlfil med All info.. gör jag var enda gång! … så skulle det fukka sig så om installerar jag skiten och klickar på importera in filen … voila!

 4. Thom skriver:

  Ja, vad ska man säga om vinterkräksjukan råkar dyka upp, : -No shit?
  Har själv smått som åkte på det, lagon tills dom skulle till pappa över helgen, så, yeah, känner till det där med å tvätta undisar *bash*
  Well, det går snart över, å snart en underbar sommar, för att återigen möta en vinter ,med, just det, kräksjukan. Walk of life……

 5. Jasas.se skriver:

  Jag har redan över 5000 kommentarer och har bloggat i fyra månader :D Det är skitkul med folk som engagerar sig!!!!

 6. Therese.A skriver:

  Kul att du har fått så mycket kommentarer *lavlooo*
  Hoppas att du har kul på firmafesten.
  Och att din skitunge blir frisk. *trosta*

 7. Annette skriver:

  Shit vilken skön sida du har!! Håller själv på att kliar mig fördärvad i skallen för att få till det och är på väg att bli totalt skogstokig snart haha
  Var bara tvungen att kika in och ge dig kredit för design och sida!!

  ha en bra dag!

  Annette

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com