ante omnis mea familia

118100 – "vem är missmaddis"

Det är lätt att roa små barn. Och somliga utav oss växer inte upp alltför fort. Jag närmar mig 30 men känner mig som en 15-åring emellanåt. Haha…? Och med det sagt vill jag berätta om hur jag blev inspirerad av en tjej som heter Susanne som bloggar på http://pubes.blogg.se/. Hon skrev ett inlägg om hur hon skickat sms till 118100 (läs inlägget här) med några frågor. Så jag tänkte fan testa det själv.. Så jag skickade ett sms till 118100 med den enkla frågan "vem är missmaddis?"
Svaret kom en stund senare: "118100 tror att Miss Maddis är en trevlig tjej i sina bästa år. Vi tror hon gillar att sova länge på morgonen och sedan gå runt och klättra lite på saker och ting."
Haha, någorlunda klockrent. Vetefan om jag klättrar så mycket?

Just nu sitter jag med en annalkande migrän. Den har börjat för en stund sedan att gro en plats någonstans bakom ögat och pulserar sig upp mot pannan för att slutligen gå mot baklhuvuudet där jag kommer känna det som om en slägga dunkar sönder mitt skallben för att sedan hugga ner mot nacken. Mindre skönt.

Det gick bra på jobbet idag. Jag hade egentligen inga roliga och spännande piercings men trevliga kunder. Mr Buddha ringde och bokade en tid just som jag var något stressad mellan kunderna och det var nog först när vi lagt på som jag kom på att det var han. Han kom på sin bokning och blev piercad. Sen skickade vi några sms fram och tillbaka men det blir förmodligen allt.
Kim hade bokat tid till sina två vänner som jag piercade idag med. Det var underbart att få träffa henne och kramas och få träffa tjejerna som hon umgås med.
Idag stängde jag butiken klockan 19. Min buss hem går 19:42. Jag är hemma hos barnen runt 20:30 senast. Men eftersom Kim var i Malmö en timme innan med sina kompisar så stannade hon kvar en timme för att köra mig hem. Hon  har inte körkort ännu men övningskör. Och ganska bra på det med. Tack för skjutsen, Kim <3

Lotta ringde ikväll. Hon dubbelkolla när min tid till operationen är. Måndagen den 8/9. "Okay, då kommer jag till dig på söndagen. Så sover jag hos dig så slipper du sitta ensam kvällen innan" svarade hon. Det var jag inte beredd på men uppskattar det. Det kan noig bli riktigt bra detta, Lotta gört mycket för att underlätta för mig. Hon kommer aldrig förstå vad detta betyder för mig.

 

Ack! Nu duger det, jag har skallebank.
Och tack till alla er som röstade på min blogg i tävlingen<3

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “118100 – "vem är missmaddis"”