ante omnis mea familia

Vår tuffa tjej!

När jag och Kaeli kom till dagis i eftermiddags, för att hämta Keeron, så såg vi ett gäng pojkar som gungande på en sån stor rund gunga. De var 3 på gungan och en pojke nedanför. Pojkarna på gungan skrek frustrerat ”sluta!!” till pojken på marken som knuffade mer fart på gungan.

Utan att tveka gick Kaeli fram till pojken på marken. Han går på förskolan men är ändå ett halvt huvud längre än min dotter som går i ettan. Hon är väldigt liten, som jag.

Kaeli lutar sig fram mot honom, med händerna på knäna, ni vet som vuxna gör. Och tittar upp mot honom. Ja upp, för han är ju längre haha.

Hon förklarar att ”Nu gungar de pojkarna där och de säger åt dig att sluta och då får du faktiskt respektera det. Okej?”

Pojken tittar storögt på Kaeli som om han inte riktigt fattar vad som hände. Kaeli reste sig upp och innan hon gick så nuddade hon vid hans arm försiktigt. ”Okej?” Ungefär som en vuxen hade gjort.

När vi gick så sa jag till henne att det var modigt gjort, han är ju trots allt större än henne. ”Ja men jag är äldre än honom”.

Hon är så modig. Modig och har hjärtat på helt rätt ställe. Hon reagerar men än mer agerar när hon ser något som är fel. Hon tar alltid hand om de mindre, håller hand, kramar, tröstar och är som en mini (i ordets rätta bemärkelse) mamma. Väldigt omtänksam och empatisk.

Hon är dessutom tuff som fan. Ingen sätter sig på henne. Hon kan vara sur som citron och riktigt bitchig. En minidiva utan dess like med stark personlighet.

Jag är stolt att få vara hennes mamma!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 tankar om “Vår tuffa tjej!”

%d bloggare gillar detta: