16:e maj; Laaiti blir 6 år, Kaeli blir 11 månader!

Helgen förflöt utan skandaler. När man kommer upp i min ålder är det till att föredra. Phini blev hämtad på lördagen av klasskamraten Andrée och hans mamma. Det var planerat att han skulle sova över där. Hans första sleep over! Ni kan inte föreställa er tjatet jag har fått stå ut med.
Eftersom jag känt Andrées mamma Therese sen vi var tonåringar kändes det aningen tryggare. Jag fick följa deras aktiviteter via sms och mms och det uppskattades. Han hade verkligen trivts. Och det kan vara bra för honom också, att få lov att komma hemifrån, bort från syskonen en liten stund.
Kaeli fick kvalitéts mys med mormor och morfar och jag hade Laaiti hemma själv – för han kan behöva få ha mamma för sig själv lite också. Och jag tror det är bra, att man delar upp barnen lite då & då. Vuxna behöver break – varför skulle inte barn göra det.

Igår körde jag iväg och fixade inför den stora dagen – idag. Laaiti fyller ju hela 6år! Tänk – min bebis. Några av er har följt bloggen sen innan han ens fanns. Nu är han 6 år och börjar 0:an till hösten. Min underbara Duracellkanin! Hemma hos oss får man välja precis vad man vill till födelsedags frukost och Laaiti valde en tårta med 6 ljus. Jag anar att det är för at Phini valde detsamma sist han fyllde år. Så i morse väcktes han med skönskorr av en skånsk version av “Vi gratulerar” med sex tända små ljus i en färdigköpt marängtårta och presenter. Han hade önskat sig Lego Ninjago. Jag visste inte vad det var men hittade det på BR. Fan vad lego är dyrt. Men nåja, vill han ha det så får han det. Så en Lego Ninjago och massa småpresenter sidan om sen får han mer på lördag när det blir kalas.

 

Och idag blir Kaeli 11 månader. En månad till, sen blir hon ett helt år!
Vad fort tiden går..!

MNTS: Fixa inbjudningskort och planera kalaset?

Laaiti: född 2005-05-16.

27 UL 041206(2)

Newborn (3)

model.1

Laaiti

 

Laaitis grattis

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Linda skriver:

  Grattis till lilla-stora killen!

 2. Caroline skriver:

  Grattis till stora killen:)

 3. Nettan skriver:

  Grattis till stora killen :)

 4. Andie skriver:

  Grattis till Laaiti!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.