2 dejter på samma dag!

PhiniLaaitiVi har ju redan fastställt att jag & barnen skulle ta oss en tripp till Arlöv – da ghetto. Jag följde Kim’s vägbeskrivning från bussen & hem till henne och kom vilse, vilket är väntat när en blondin ger vägbeskrivning till en annan blondin. Jag vet inte hur fan vi lyckades med det. ”Gå av bussen och snedda över parkeringen så är du framme”. Jag gick fel. Antingen för att jag gick av vid fel hållplats och gick till den andra för att snedda över parkeringen vid affären som hon hade sagt. Men där fanns mer än en parkering vid den hållplatsen så vi gick omkring och lullade runt fel område.
Lotta & Kim bestämde sig för att möta upp oss och sen gick vi till Burlövs Center tillsammans med allas barn utom Lotta’s, hon var barnledig. Det kändes lite kallt i början, med Lotta eftersom vi inte träffats på länge men det fina med Lotta är att hon är så avslappnad och det dröjde inte länge förrän man kände sig ”som hemma” med henne igen.

Vi fikade på Espresso House och Laaiti var på G. Han sprang rundor och jag sprang efter och Lotta & Kim skrattade åt mig. Han gömde sig bakom pelare och trodde att han var osynlig, fram till aikido uppvisningen och sa åt dem att sluta slåss.

Laaiti gömmer sigSaga & LottaKim

 

Kim tog med sig alla barnen för att köpa leksaker till dem när Lotta och jag tog en cigg därute. När vi äntligen hittade mina barn och Kim i kassan kunde mitt hjärta sluta dunka ur kroppen på mig. Det är nog ganska givet när jag inte ser mina barn när man är på ett köpcentra och i vetskapen om hur Laaiti har för vana att springa som en tupp på speedtripp. Kim hade köpt en bil till Phini och en motorcykel till Laaiti. Hur många vänner med egna barn gör så – köper leksaker till andras ungar, bara för att..? Tack Kim, från mig & pojkarna.

Gabriel & MaddiVi gick hem till Kim och blev bjudna på hemmabakta kanelbullar som inte smakade lasagne och kaffe som inte var Zoéga’s. Gott & perfekt. Alla barnen var snälla och mysiga där de lekte i ett färgglatt barnrum. Kim’s son Gabriel kunde jag mysa och gosa med, jag fick pussar och kramar men lilla bebisen Saga var livrädd för mig. Så fort hon ens tittade på mig så grät hon. Jag vet inte om det var mitt hår som påminde henne om The Predator och jag såg ut som ett monster, eller om det var för att jag påminde om en clown med mitt översminkade ansikte.

Jag blev förälskad hemma hos Kim. Det blev Laaiti med. Laaiti’s kärlek spenderades på katten Missy som han jagade, ströp (i ett kärleksfullt grepp), pussade och kramade. Objektet för min infatuation var ödlan Ville. Han är allt jag drömt om. Vacker & mysig. Jag förbiser det faktum att han sticks, jag älskar honom ändå. Barnen var nyfikna på honom och Phini skulle verka tuffare än vad han egentligen är. Han sa att han ville hålla Ville men när det väl kom till kritan sket han nästan på sig, när Ville med bestämda, vana barnkänsla klättrade på Phini som om han vore ett träd. Phini fick panik och innan han hann slå ihjäl stackars ödlan tog jag tillbaka honom och gosade med ödlan igen.

VillePhini & Ville

Maddi & VilleVille myser

 

Jag ska sno Ville.
Eller skaffa mig en egen ödla.

Lotta nämnde att hon var sugen på en öl och Kims man Nikke föreslog att hon skulle ta med sig Kim. Kim har inte varit ute på 3 år och det var dags för henne att komma ut lite. Jag var inte sist med att hoppa på tåget och övertala Kim att vi ska ut. Jag mer eller mindre bjöd in mig själv, som alltid. Han erbjöd att både köra oss in och hämta oss när vi ville hem. Hur många män är så omtänksamma och underbara..?

Jag ringde mamma och frågade om barnen kunde sova hos henne under natten och hon blev tacksam för erbjudandet. Faktiskt. Mamma älskar att ha barnen hos sig så hon blev bara glad – precis som barnen som oftast föredrar sin mormor över mig. Problemet är hur fan jag ska lyckas övertala dem att följa med mig hem dagen efter…
Kim’s man Nikke körde mig och barnen hem och jag lagade mat till dem så att de fick mat innan jag lämnade dem till mormor. Jag bytade kläder, la på några extra lager smink och vipps – maddi förvandlades till partymaddi. Inte långt efter att jag pratat med Kim kom hennes man och hämtade mig…

Resten av kvällen kommer snart..

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. MaddeMad skriver:

  Åh va fin ödla… Min bror har en skäggagam elr hur d stavas. Den e jättefin, kelen & mysig. :)

 2. Kim skriver:

  Jag kan smuggla ut han från lägenheten hem till dig om du vill.. Haha..

 3. Ulrika skriver:

  Åhh, jag älskar skäggagamer :D
  Hade fyra stycken innan, två avelspar, men fick sälja dom pga flytt.

  Så fort barnen blivit större ska dock skäggisar införskaffas igen :D

 4. L skriver:

  Så fina bilderna blev… du måtte ha en skit bra kamera du. Till och med jag blev vacker i din kamera

 5. Jonsy skriver:

  FAN va snygg du är förresten… Grr!

 6. Anna skriver:

  Ja ödlan va cool men ja skulle nog också skita på mig om den villa klättra på mig… haha :)

 7. Bina skriver:

  Hihi, men Madde då, det är inte Sebastians skäggagam, det är ju min ;-) o Diva heter hon!

 8. Louise skriver:

  Jaaaa! Skaffa en ödla! Dom e bäst! Ja har en Ville ödla.. Fast min e en flicka o heter Doris! :)
  Dom e bäst i världen! :)

 9. Jessica skriver:

  Ojojoj, ska bli spännande att läsa fortsättningen

 10. Nendriel aka Mats skriver:

  Hihihih lyckad dag=) ja du vet jue vem du ska råd slå med när det kommer till reptiler ;)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com