2 sjuka barn + 1 förälder

Jippi, hurrah.

Phini spydde nyss ner toaletten. Just som vi höll på att borsta nederkäken började han ulka sig och jag trodde jag hade petat för långt bak med tandborsten. Sen började han hosta, sa att han hade ont i magen och kände sig sjuk. Innan jag ens hade hunnit tänka “Jaja, en liten mamma-sjuk-jag-vill-inte-till-dagis-sjukan” så for det upp en kaskadkräkning som mötte sin destination på halva tvättmaskinen, golvet och toalettsitsen. Har jag  nämnt hur illa jag mår av kräkdoft?

   2 sjuka barn
+ 1 förälder
——————
=  katastrof

Jag har inte all världens tur, jag.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Andie skriver:

    Då hoppas jag att båda pojkarna kryar på sig!

  2. Bara jag skriver:

    Det kan ju oxå ha varit oro inför att du och lillebror va inlagda på sjukhus.. Så kom det när ni va hemma igen.. spänningen släppte och han såg att alla va ok.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com