2 veckor post op

2 veckor post op.
Jag undrar fortfarande hur läkaren tänkte om dessa två öglor på vardera tre sår. Det är ju ”stygn” på utsidan och kan inte upplösas av kroppen. Och de sitter stenhårt och verkar inte vilja trilla av – vilket jag förmodar måste vara tanken trots att jag inte fick nån information om just det överhuvudtaget.
De 2 andra titthålsoperationerna hade INGA synliga trådar eller stygn överhuvudtaget. Bara tejp.

20121204-210156.jpg

Jämförelse.
På vänstra bilden hade jag nyligen gjort min andra titthålsop.
På högra har jag ju gjort den senaste (tredje).
Man ser ju hur kirurger tänker lite olika..?

20121204-210441.jpg

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com