ante omnis mea familia

2015; 15 års bloggande!

Hallå 2015! Välkommen hit.
Vad har du för planer för oss?

Och välkomna till alla er, mina trogna bloggläsare som följer oss in i det nya året.

I år (2015) är det exakt 15 år sedan jag började blogga, i december. Det måste vi nästan fira på något sätt. Femton år är ganska lång tid och jag har hunnit med en hel del sedan dess. Undrar om någon utav er följt mig sedan jag startade? Jag började att blogga år 2000, då på Lunarstorm, som de flesta utav er minns. Jag vet att jag har några enstaka LS-läsare. Sen flyttade jag till blogg.se och 2007 köpte jag min domän – missmaddis.com.
Jag antar att man således kan kalla mig veteran. Lite gammal i gamet.

Och eftersom det är lite av en milstolpe att fira just 15 år av mitt så offentliga liv så tycker jag gott att en rejäl omstrukturering av bloggen kan vara på sin plats. De senaste åren har jag faktiskt knappt suttit vid dator. Jag har bloggat på iPad eller iPhone. När man har 5 barn känns det lättare att göra, då man kan ha plattan/mobil med sig och blogga samtidigt som man är med barnen. Och det blir lättare att ändra ställning med en bärbar pryl, när man som jag lever i kronisk värk och får lätt ont i leder och muskler. Men nu har min sambo införskaffat en laptop. Det tycks vara en ganska bra sådan. Magnus håller på att föra över mina gamla grejor till en extern hårddisk så jag kan få över det på laptopen. Sen ska jag sätta igång och återgå till att designa bloggen, lägga till sidor som inte kommit upp på rätt plats, uppdatera allt som inte uppdaterats de senaste åren. Det kommer successivt förändras här.

Och detta året, med laptopen kommer mina förutsättningar att skriva på boken förhoppningsvis förbättras. Jag har väldigt mycket att komma ikapp med. Det kommer ta enormt mycket mental styrka att klara av det. Men med en hel del tid och några nävar lugnande kanske jag kan klara av det också – att få min självbiografi på framkant. Om jag plötsligt slutar skriva så finns risken att jag blivit tvångsinlagd på psyket efter att jag har börjat gräva i mitt förflutna, alternativt sagt upp mig som medborgare och flytt till skogen i något främmande land utan elektricitet eller rinnande vatten. Vi får hoppas jag överlever. Så ligger landet på denna sidan.
*
Hur har ni det?
Har ni haft ett bra 2014 och vad önskar ni utav 2015?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 tankar om “2015; 15 års bloggande!”