221 dagar kvar! 

Idag fyller vår son Laaiti hela 11 år. Wow vad tiden susar förbi! Och varje år blir det svårare och svårare att köpa presenter eftersom deras önskelista alltid är full av svindyra saker. Man kommer liksom inte undan med en målarbok längre. Nä nu ska de ha senaste teknologin, helst sånt som kom ut på marknaden igår. I år önskade Laaiti sig en Balance Board. Den grejen har många namn, bland annat airboard & hooverboard om jag fått det rätt för mig. Jag blandar ihop det mesta. Och även om jag tycker de är alldeles för dyra så blev det att vi köpte en sån till honom. Det var Magnus förslag från början och jag måste erkänna att jag tvekade. Men när han sen öppnade sin present så kändes det som om det var värt de tusenlapparna. Video finns på instagram & missmaddis sida på Facebook. Tack till alla som gratulerat honom! 

Idag är vår lille sjuk. Han fick feber igår och haft feber idag. Så vi har haft mys hemma, jag och Keeron.

Jag har bestämt mig att sätta ut alla mina smärtstillande. Som de flesta av er vet så har jag pga mina kroniska smärtdiagnoser ätit relativt mycket smärtstillande i några år. Jag har stundtals känt mig som en försökskanin när olika preparat har provats men jag har alltid landat på det mest jävulska preparat som finns, nämligen tramadol. Önskar att jag aldrig börjat med dem, de är sanslöst svåra att sätta ut och jag vet att en nedtrappning bör ske långsamt men jag sätter ut dem så fort som möjligt. Snabbt, i stort sett cold turkey.  Så det är min plan, oavsett hur förbannat jobbigt det är. 

Det var dagens sanning och mer ärligt än så blir det inte ikväll. 

Åh, och vet ni vad?!

221 dagar kvar till julafton! YAY! 

:-D 

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Anne skriver:

  HO HO HO!
  Då kommer ju tomten!
  Ska försöka (fortsätta) vara snäll så jag kanske får några julklappar i år!

 2. Marie skriver:

  Med rätt motivation går allt! :heart:

 3. Jessica skriver:

  Längtar du till julen?? Varför?

  Sån bräda låter kul, jag längtar till vi får in den vi ska sälja på vårt jobb (Rusta)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com