ante omnis mea familia

24 timmar. Really, motherfuckers?!

Jag trodde att Keeron var på bättringsvägen. Men tji fick jag. Igår kväll när vi åt middag så kom både köttbullar och spaghetti upp igen, mitt i middagen. Och sen fortsatte han att äta som ingenting. Man kan tappa aptiten för mindre.

Idag ville han inte ha välling eller nåt att äta alls. Bara dricka mjölk. Sen nämnde jag att det fanns köttbullar kvar och han älskar ju köttbullar. Så han började äta, men en stund senare, mitt i måltiden, kom det upp igen. På hallgolvet, utanför toa, på toagolvet och PÅ toalettstolen. Man ser spåret vart han var på väg i alla fall.

En stund senare fyllde han blöjan helt. Det rann längs benen på honom, inte ens Libero klarar denna magsjuka. Jag la upp denna bilden på Instagram och Facebook och vet ni vad. Jag blev fan BLOCKAD i 24h från både Facebook och Messenger.

På riktigt? Vad fan är detta? Jag delar mina inlägg med vänner, alltså inte offentligt. Och det är inte ens alla på vännerlistan som kan se mina inlägg heller för de ligger på en begränsad lista.

Och även på Instagram försvann bilden.

Men någon har alltså varit jävligt snabb med att anmäla mitt inlägg och sett till att jag är blockad i 24h, från både Facebook och Messenger. Tack för den. Förutom min privata sida har jag även bloggens sida jag administrerar och även min sy-sida MBM.

Jävla idiot. Både den/de som anmälde och Facebook. Jag har varken mobbat eller kränkt Keeron. Han är 3½ och skiter fullständigt i det, och kommer förmodligen (som vi) skratta åt detta. Och varför skulle någon annan bli kränkt?

Vad fan hände med ”skrolla förbi”? Om man inte gillar bilden, om man tycker den är äckligt eller vadsom – skrolla förbi? Det finns dessutom massa alternativ för att dölja vissa inlägg och till och med dölja inlägg från en viss person helt och hållet. Man kan till och med ta bort folk från sin vännerlista och blocka om man verkligen inte vill se. Eller vad sägs om detta: skriv till mig och berätta vad du tänker/känner.

Men varför anmäla ett inlägg och inte ens ha ryggrad att tala om det för mig och ge mig en förklaring till varför de anmälde? Jag förstår att vi uppenbarligen inte tycker lika om saken eftersom jag publicerade något som någon annan inte tyckte skulle ha publicerats. Men kom igen. Anmäla?

Det är uppenbart att det inte bara är vänner på vännerlistan. En vän hade sagt nått. En vän hade diskuterat saken med mig först. Men en vän hade aldrig gått bakom ryggen på mig.

Men dagens curlande PK-mammor som värnar om barnens könsneutrala icke-kön, som tycker att man under inga omständigheter höjer rösten till barnen eller kränker dem, förolämpar dem, ignorerar dem och kallar det mesta för just det. ”Sa du just nej till ditt barn framför en vän? Det är ganska förödmjukande! Usch och tvi!” Dagens mammor som inte publicerar bilder på sina barn i social media eller censurerar dem, äter ekologisk veganmat och fostrar barnen helt neutralt med alldeles för mycket färg och mönster på kläderna. Som bara låter barnet titta på nalle puh och aldrig leka tjuv och polis med leksaksvapen. Den militanta feministmorsan som går ner på huk för att möta barnet på dess nivå och tala lugnt och pedagogiskt med barnet. Som aldrig skulle låta barnet prova smink utan istället uppmana dem att ha könsmotsatta kläder bara för att bevisa sin poäng för kompismammorna på instagramkontot där deras liv är perfekt. Ja, och barnet får inte äta socker överhuvudtaget, aldrig lördagsgodis där inte. Morsan som tycker att jag kränker mitt barns intrigitet genom att publicera en bild på hans blöja som läcker. Vi tycker uppenbarligen olika och fostrar vår avkomma olika. Vilket är helt okej med mig!

  • Är det ditt föräldraskap och det funkar för dig – fine. Så ser inte mitt föräldraskap ut och det kommer ge just det mångfald i samhället som vi behöver. Och mitt föräldraskap är inte sämre än ditt för det. Vad du upplever som kränkande får stå för dig. Jag håller inte med. Jag är inte lika jävla känslig eller lättstött, rövhål.

Men ni pk-morsor är bara FÖR MYCKET! JEEZ!

Så vad mig anbelangar, med såna vänner behöver man inga fiender sägs det. Jag förutsätter att denna människa blev så jävla illa kränkt av mitt inlägg att denne inte längre vill kännas vid mig och därför avslutade relationen på Facebook. Om inte – gör det. Släng gärna iväg ett sista meddelande till mig och berätta att du anmälde mitt inlägg och raderade mig sen. Men vänta tills jag har tillgång till min Messenger och mina Facebook konton igen, som du fick spärrat, motherfucker, eller maila mig, vettja.

Välkommen till lättkränkta Sverige.

Hälsning, mitt i PMS/PMDS-cykeln; missmadderfakkingmaddis ?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “24 timmar. Really, motherfuckers?!”

%d bloggare gillar detta: