ante omnis mea familia

25-årsfest

Idag är det lördag och dags för Lizettes efterlängtade 25-årsfest. Hon har förberett i flera månader. Hon har beställt ballonger och grejor, det ska dekoreras, bjudas på mat i j dricka, cupcakes och tårta osv. Vår kamera ska jobba vid hennes photobooth som jag råkade föreslå. Det ska bli väldigt spännande att se dessa månaders planering i full spektakel. 

Hon har ju såklart bjudit sina vänner och familj. Jag känner inte hennes vänner och hennes familj (en del av de släktingar till mig som ni förstår) – gillar förmodligen inte mig så mycket. Men det bekommer mig inte för jag ska dit och fira Lizette. En stund i alla fall. Äta, dricka, fota, dansa och kramas! Vi tar med oss de tre yngste barnen så vi äter och grattar osv sen drar vi hem igen innan flaskorna kommer fram. Barnen hör inte hemma där bland alkohol. Och jag vet att Lizette inte bara förstår utan håller med. 

Egentligen har jag firat Lizette i flera månader. Jag gjorde ju så att jag har köpt massvis med små grejor från Ebay som skickats hem till henne med jämna mellanrum. En del bra, en del fjantigt. Hon har såklart uppskattat allt – jag tänkte att jag ville hon skulle få den känslan som jag får när man hittar massa paket i posten och undra vad det kan vara. Jag tycker det är så skoj! Och vem vill inte ha massa små paket? Fast presenten hon gillade mest var ljuslådan.  Den köpte jag förvisso i Sverige. Ni vet en sån lampa/ljuslåda som man sätter bokstäver i? Den blev hennes favorit. 

Så det är vår lördag. 25-årsfest. 

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “25-årsfest”