ante omnis mea familia

-2kg?! Hur i helvete då?!

I början på detta året skrev jag ”Mitt nyårslöfte: Gå ner jävla 10 kilo (jag väger satans 62 kilo, skjut mig!). Nån gång under året i alla fall, utan någon större stress om det.”
Sen har jag inte tänkt mer på det. Jag har fortsatt min Häagen-Dasz & Kladdkakediet (när barnen somnat på kvällarna haha) och kört på som vanligt. Ikväll vägde jag mig (Ja! På KVÄLLEN!!) och vågen visade 60kg. Så 2kg mindre – men hur fan då!? Jag fattar det inte.
När jag skrevs in på MVC i v.10+0 den 30/10-2009 vägde jag 67kg.
När jag var i v.40+1 vägde jag 82kg!!
Så jag antar att man vågar påstå att jag åtminstone blivit av med alla graviditetskilo?
Men jag vill ändå ner lite till. 52kg vill jag väga. Nån gång igen haha.

Idag bestämde jag att mina föräldrar (som lagt om sin kost till en nyttigare sådan) skulle ta en synddag. Jag bakade Kladdmuffins till efterrätt. Mamma bjöd på ris & kycklingkorma.

20110417-224848.jpg

Så dagen spenderades hos mina föräldrar. Phini sov där inatt efter att min pappa ringde och frågade honom. Phini hade nämnt det dagen innan så pappa ringde och Phini tog filmen Gustav med sig och sprang hem till mormor och morfar som allihop satte sig och såg film med honom! Så jävla underbart.
Laaiti och jag hade riktigt mysigt efter att bebis somnat. Vi gosade i soffan med kuddar och filtar, tätt intill, med glass och sen gick vi och la oss samtidigt i min säng kl 22 och somnade. Hade blivit gott om sömn om inte dottern varit så orolig och ledsen så ofta.

Idag kollade vi en ny film om Sammy, den lilla sköldpaddan innan pojkarna sprang ut och lekte. Mamma kom hit ikväll för att få sina naglar målade och jag hade helt fria händer. Tur det, för jag hade en idé jag ville testa på henne. Jag kan inte göra så på mina egna naglar för att de är för korta så mamma fick vara mitt provoffer.

Min tanke var mörkröda midjekorsetter med svart snörning och svarta rosetter. Inga stämplar, bara en skakig hand med tunna penslar.

Jag blev ganska nöjd faktiskt. Jag får ju lägga på minnet att jag är en sketen amatör. Mamma blev hur glad som helst och verkade gilla det som fan.

Vad tycker du?
Hiss eller diss, ris eller ros?

20110417-230013.jpg

20110417-230045.jpg

20110417-230057.jpg

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

14 tankar om “-2kg?! Hur i helvete då?!”

%d bloggare gillar detta: