8 sanningar om mig!

Jag blev utmanad av Malin Sörmlind att skriva 8 sanningar om mig. Utmaningen har tagit mig några dagar. Vad kan JAG skriva för sanningar som inte alla andra redan vet?! Nackdelen med att man är så rak, öppen, ärlig och utan några hemligheter
Men jag gjorde det bästa jag kunde men jag blir inte förvånad om ni redan visste detta också!

8 sanningar om mig.

1.
Jag kan faktiskt sjunga jäkligt bra. När jag sjunger på allvar, dvs och inte när man bara lallar. Jag var med i både skolkörer och faktiskt gospelkör. Jag spelar även lite gitarr och har skrivit egna låtar.

2.
Jag hittar inget passande ord för vad jag är, om det är asexuell eller frigid men kort och simpelt så har jag inget behov av sex. De gånger jag har haft sex har det varit för många andra anledningar än för min egen njutnings skull. Om jag får välja/bestämmer så lever jag resten av mitt liv helt utan sex.

3.
Jag biter inte bara på naglarna utan även nagelbanden. Oftast biter jag ett hack sen river av. Oftast blöder det och svider och jag vet inte varför jag gör det.

4.
Jag har motsatsen till gröna fingrar. Alltså, jag kan inte hålla växter vid liv av nån anledning. Inte många i alla fall. Ömtåliga orchideer dör väldigt snabbt hos mig – blommorna dvs. Och de blommar ALDRIG igen. Gullrankor däremot är en växt som mest skiter i vilket. De verkar vara för dumma för att dö.

5.
Jag är världens tråkigaste person. Jag tycker helt ärligt inte om att göra nått eller åka nånstans. Jag trivs bäst med att bara vara hemma.

6.
Jag blir nästan aldrig arg eller sur. På barnen när de slåss eller är olydiga ja, men det är en annan sak. Men jag blir nästan aldrig arg på andra människor. Det ska mycket till innan jag känner nig sårad och då bara av människor som står mig riktigt nära.
Jag kan ha heta och vilda diskussioner och starka åsikter och använda starka ord och låta som om jag är arg men det är jag inte. Jag bara understryker det jag tycker. Jag är inte heller långsint. Skulle man gräla med någon så tar det mig nån minut innan jag skiter i vilket.

7.
Jag hatar att prata i telefon. Jag föredrar att skicka sms/mail.

8.
Jag blir lycklig för annorlunda saker. När jag har fått storhandlat hem och frys, kyl & skafferi är fyllda – då är jag lycklig. När hyran och räkningar är betalda – då är jag lycklig. Istället för att få presenter och blommor blir jag lycklig när jag får en kötthammare eller nån tar med sig soporna på vägen eller fyller diskmaskinen åt mig. Då blir jag LYCKLIG!

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Tess skriver:

  Det mesta visste jag redan. Men NU vet jag att du inte ska få mer blommor eller choklad, utan trotsa dig i stället och hjälpa dig med disken m.m ”Busted” kram

 2. Wousch skriver:

  Nr 1. tvivlar jag inte ett dugg på med din härliga alt-stämma. Har själv också sjungit i kör o gospelkörer :)

  Nr 3. Jag biter på min läpp, och jag vet inte varför. Kan sitta och tugga konstant. Vill egentligen inte göra det, eftersom det ser knasigt ut. Men ändå gör jag det :(

  Nr 4. Jag är likadan, min man tar hand om blommorna här hemma. Vi har också en korkad gullranka, den är säkert 10 m lång nu :)

  Roliga saker att läsa om dig, och vissa saker man känner igen sig själv i också :)

 3. Jessica skriver:

  Ok, nu måste du upp till bevis!!! Sjung och dela

 4. Suss skriver:

  Du vet väl att 1,3,4,6,& 7 egentligen är skrivna av mig va?

 5. Haha, jag är också en sån ”tråkig” person. Vill inte pka nånstans eller göra något särskilt. Trivs bäst hemma. ENSAM.. helst.. Så jag skulle nog upplevas som jävligt tråkig, om jag hade vänner. HAHA.. :-D

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com