ante omnis mea familia

I Buddhas tecken…

Åh vilken helg.. den blev väldigt mycket bättre än vad den bölrjade och lämnade inget att längta..

Igår mådde jag mycket bättre och smsade med honom. Det börjar bli dags att ge honom ett namn här på missmaddis.com och efter en mindre diskussion om saken med honom i fråga har vi kommit överens om Mr. Buddha. Det får sin förklaring senare i inlägget.

Vi kom överens om att jag skulle åka hem till honom och så blev det. Jag fixade till mig och drog till bussen och efter fem minuters väntan på honom på Södervärn mötte han upp mig. Bad Omen, när ens träff är sen? Men han hade en giltig förklaring som duger väl. Han gav mig en kram och om jag inte minns helt fel fick jag en puss på kinden och vi började gå. Inte långt därefter blev det så att vi höll hand och det var så enormt mysigt att gå där, prata med varandra i det fina vädret och hålla hand.

Vi kom hem till honom och det är här jag sluter dörrarna för detaljer. Han bjöd på kaffe. Inte vilket kaffe som helst – han bjöd på Instant Gevalia..?! What the fuck.. Gevalia?! Denna flicka ska ha Zoéga’s.. det är vida känt..? ALLA VET DET!? Men Gevalia fick tjäna substitut och after all, kaffe är kaffe. Vi pratade och det var lätt. Det var lätt att prata med honom och det var lätt att förstå och det fanns inte en enda stund av pinsam tystnad. Och när det gäller den där biten ”upp till bevis” då man ska bevisa att man håller det man sagt och bra dessutom så kammade han hem full pott. Vi pratade lite om min blogg, som han varit inne på någon gång och jag berättade lite småroligt om männen i mitt liv som får varsitt alias på missmaddis.com. Man ska ju inte utge personer och männen i mitt liv håller jag bakom ryggen. Han är fullt medveten om att jag bloggar öppet och verkade inte ha problem med det – ej heller prestationsångest inför den kommande minicelebritet jag där erbjuder.
Så vad ska vi då kalla honom..? Jag hade en Mr. Mys, en Mr. X, en Mr. T osv.. vad ska vi då kalla denna nya mistern? Jag såg mig omkring i hans übermysiga lilla lägenhet som doftade av rökelse och med väggdonader av Zodiak osv.. jag tittade på honom med den ljuvliga kroppen där framför mig som tränat thaiboxing, smidig och vacker.. med de underbara djupa mörkbruna ögonen av grekisk härkomst och den rakade skallen i kontrast till det lilla skägget vältrimmat under hakan, just ovanför hajtanden och Aumtecknet  ( ) som hängde i band runt hans hals.  Sen slog det mig.. Buddha. Han är ju nästan en Buddha. Minus magen, dvs. Om Buddha hade haft denna killens kropp hade han definitivt fått ligga mer. Och så föddes Mr. Buddha hos missmaddis.com.

Vi spenderade några underbart mysiga timmar tillsammans och jag blev faktiskt lite chockad över musiken han valde att sätta på i bakgrunden till våra konversationer. En artist som jag tycker mycket om men som inte så många känner till men välfamiljär för mig, som jag hade nämnt för hponom tidigare. Jag kände mig som hemma från dess att vi kom dit tills att han följde mig hem. Här har vi en kille som faktiskt fyller många missmaddis PP-krav. Han är öppensinnad, mångsidiig, verbal, intelligent, välbeläst, accepterande och tolerant. Han är vacker att beskåda och en helt underbar pussare/kramare/mysare.  Här har vi en kille jag gärna träffar igen för att utforska vidare. Betyg på vår träff då? Well.. 4 av 5. Jag kunde stannat längre och njutit mer av sällskapet.
Vart detta leder, om det leder någonstans alls, återstår att se. Det är inte direkt en envägs sak, det här.

När jag sen kom hem gjorde jag mig iordning för att gå bort till festen och säga hej till både gamla och nya vänner. Jag fick sms och telefonsamtal av vänner som tyckte jag skulle lägga på ett kol. Mina vänner välkomnade mig helt underbart då de halvfulla flög i famnen på mig och bedyrade hur de hade saknat mig. Charlotte, min underbara fru låg till sängs, alldeles för full för att vara social – i hennes egen lägenhet på hennes egen fest, haha. Så jag smög först in till henne och pussade på henne och såg till att hon hade det bra. Inte långt därefter drog hela gänget vidare till den lokala skitpuben och sen vidare till en efterfest där jag inte heller blev långvarig utan blev körd hem av min kusin (!) som också var på festen med oss. Min kusin, som tydligen är gift med en kille från trakterna som är vän med mina vänner.. Min kusin, som jag inte träffat på en sådär 15 år. Fy fan vad kul det var att träffa henne.. men jag hoppas att vi träffas under andra omständigheter snart och kan prata lite mer ostört.

Så, inga skandaler denna helgen… Men det var en helg i upplysandes tecken. Jag fick se mycket, spekulera, analysera. Denna helgen gick i vinst tecken för mig – både på det ena än det andra sättet… Jag fick svar på frågor jag haft länge utan att någon gav mig svar – jag tog mitt svar och det var precis det jag trodde.

Svaret på min fråga: it’s not me – it’s you.

Och med det avslutar jag dagens inlägg..

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 tankar om “I Buddhas tecken…”

%d bloggare gillar detta: