ante omnis mea familia

A park in da pocket

Visst hade vi mycket att göra igår men det var inte samma tryck som i fredags på jobbet. Men min kassa var väl godkänd för en alldeles vanlig dag men klart underkänd för att vara en mellandag. Och jag var helt slut när kvällen kom krypande. Jag vet inte om det var tempot på jobbet (tvivlar på det) eller om det berodde på att jag hade övningskört två gånger – både till och från jobb. Kan vara det, att det tog musten ur mig. Jag gick hem till Emma på morgonen och vi körde och hämtade upp hennes vän som hon skulle vara med under dagen. Vår körning gick fenomenalt, om jag får säga det själv. Jag lyckades utan större problem att backa runt ett hörn och jag fick även fickparkera för första gången på parkeringen bakom Triangeln och det gick bra. Jag viste inte att det var en sådan big deal men av Emmas ansiktsuttryck att döma, så var hon jättestolt över mig. Det är ju hennes förtjänst helt och hållet. Hon är fenomenal på att förklara för mig. Även om hon får upprepa sig extremt mycket, så fastnar det till slut. Och hon sätter mer press på mig med teorin och det är bra, jag behöver en spark i röven. Emma och hennes vän kom förbi mitt jobb lite senare och lämnade en ballong till mig. Svampbob Fyrkant helium ballong, för att hon var så stolt över mig. YAY! Alldeles ljuvligt.

Och jag bäddade ner mig klockan 22 igår kväll och sov gott fram till 08:15 när klockan ringde i morse. Alldeles utmattad.

Idag är det Söndag och min sista arbetsdag detta året. Idag ger jag gärnet. Så med höga stövlar, kjol och mycket smink avslutar jag mitt år på India och tackar för mig. I morgon är jag   L E D I G!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “A park in da pocket”

%d bloggare gillar detta: