Äckelinlägg: mens & spya

Idag tog jag mig till Spec MVC för min efterkoll med en del möda och besvär. Inte nog med att ryggen fortfarande knasar, mina tarmar krampar så frenetiskt mycket. All smärta i samband med otillräcklig sömn är en dålig kombination. Humöret tryter minst sagt och dessvärre har Magnus fått stå ut med oresonabel och tjurig hustru. 

Men besöket gick bra. Min barnmorska kollade urin, vikt, blodtryck och mitt hb. Jag var inställd på att mitt hb kunde vara ganska lågt. Jag blödde 5 veckor efter förlossningen och när den var slut kom mensen med råge – jag trodde jag skulle förblöda. På riktigt. Jag blev lite nervös ett tag, och mensen varade i 2 veckor. Mitt hb låg trots det på 130 – har jag nånsin haft det förr? Antar att de 7 doserna Venofer innan förlossningen verkligen gjorde sitt! Så jag kan inte skylla någon trötthet på det i alla fall. 

Bebisen mår bättre. Han andas fortfarande konstigt och slutar andas (apné) stup i kvarten känns det som. På nätterna sover han fortfarande halva natten på mitt bröst. Både Mange och jag sover väldigt lätt och ganska oroligt. På dagarna spyr han som en gris. I alla fall en gång om dagen. Det är inga småspyor heller utan rejäla kaskadkräkningar – från bägge näsborrar & munnen samtidigt. Ibland spyr han från näsan samtidigt som han äter. Fresh.. 

Nåja. Nog med äckliga detaljer. 
Maddis OUT ?

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Therese skriver:

  Har han spytt så hela tiden eller det är förkylningen som gör det? Isak hade exocistenkräkningar som bebis och har skrek konstant..Han var mjölkproteinallergosk

 2. Fiamedfem skriver:

  Lille vännen, har ni kollat magmunnen? Låter som reflux med alla spyor, blir ju inte bättre om han dessutom är slemmig av rs fortfarande.

 3. Patruska skriver:

  Men söt är han :-*

 4. Charlotte skriver:

  Men vilken sötnos – ganska lik Eljena eller?
  Hoppas Ni alla mår bättre snart och får sova, utan sömn blir man verkligen galen!

 5. Jonna skriver:

  Lillbäbis då ? Hoppas det vänder snart! ❤

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com