Action på India!

Jisses vilken dag vi hade i butiken igår. Studion var fullbokad med återkontroller inbokade mellan kunderna och jag kom efter några minuter efter att vi hade en tjej som svimmade. Jag piercade en mouche på henne och hon sa att hon mådde lite dåligt efteråt varvid jag la henne ner på britsen igen, gav henne ett glas vatten och baddade hennes bleka panna med kallt vatten. Hon var ganska snabb med att komma på fötter igen och jag frågade henne flera gånger om hon mådde bra. "Ja jag behöver bara nått sött att dricka" sa hon och skickade iväg sin kompis att köpa läsk åt henne. När tjejen sen kom ut i butiken och jag kom efter hörde jag att hon behöver nog komma in och lägga sig igen. Innan jag visste ordet av såg jag hur loj hon blev och sa åt Cindy att hjälpa till. Vi har konstanterat det, att jag är kass på att fånga svimmande tjejer – jag trillar själv. Vi upptäckte det efter att en tjej som var något större än mig en gång svimmade och jag skulle fånga henne men trillade baklänges själkv av hennes matta kroppstyngd.
Cindy fångade tjejen igår med vana och en kund som stod vid kassan i butiken kom till snabb undsättning med lavetter på stackars armlösa flicka på butiksgolvet. Alla stannade upp i butiken och man hörde viskandet. Vi plockade in tjejen och la henne på britsen igen och där fick hon stanna tills hon mådde bättre. Och jag blev försenad med ca 10-15 minuter men på något sätt lyckades jag jobba in tiden under dagen.

– En tjej som jag piercade i naveln tyckte att det gjorde så ont att hon både skrek och grät. Tårarna sprutade och jag tyckte så synd om henne.
– Vi hade en målsman som ringde och påstod att vi piercart deras omyndiga dotter utan deras godkännande. Jag kollade igenom bokningarna jag haft under dagen och kunde snabbt konstantera vilken kund de menade. En flicka som hade en "målsman" med sig,. som legitimerat sig och angett sig för att vara flickans målsman. Det kallas urkundsförfalskning och är straffbart och kan ge fängelse upp till 2 år. Flickans riktiga målsmän kan anmäla det och mina händer är tvättade – jag har inte gjort något lageligen fel. Tänk på det.
– Vi hade en pappa som kom in i butiken, alldeles förbannad för att vi låtit hans 13åriga dotter BOKA en tidn för piercing då hon är omyndig. Hans framförande var mindre imponerande och han gick till attack mot Cindy fprt han kom in i butiken. Efter höjda röster, svordomar och hot lyckades Cindy imponerande nog styra upp hela situationen och rädda dagen. Hon är en klippa.

 <KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630> Idag har vi målat schabloner och målat ägg. Vi har pyntat lite påskris och vi har storstädat och möblerat om pojkarnas rum. Vi somnade allihop i min säng sådär mysigt som man kan med barn, tätt intill och med armarna om varandra. Vi sov i nästan 2 timmar. MYS!

 <KENOX S630 / Samsung S630>Jag fick ett sms av Emma som undrade om påskharen varit hä<KENOX S630 / Samsung S630>r och lämnat några ägg, för att hon kunde svära att hon sett något sticka ut från våra postlådor när hon gick förbi.. Hmm. Jag gick ner och tittade och tänk, jag hittade faktiskt 3 paket i vår låda. Pojkarna fick de coolaste påskäggen i sina paket. Varsitt ägg med döskalle ritat på! De fick även varsitt par strumpor och i mitt paket låg ett döskalleägg och 2 dubbelnougat..!!

I eftermiddag (nu om nån timme) ska jag lämna pojkarna till mormor och morfar där de ska påsknatta. Jag ska ta med mig ett gäng av mina tjejkompisar som jag samlade ihop igår, ochg dra in till Malmö där vi möter upp fler vänner och förfestar innan vi drar ut på nattklubb. Så är det, nu är det dags igen!

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Jennifer Lancey skriver:

  Hello there. I was sent a link to your blog by a friend a while ago. I have been reading a long for a while now. Just wanted to say HI. Thanks for putting in all the hard work.

  Jennifer Lancey

 2. Lotta skriver:

  Japp ikväll e det upp och hoppa..:)

 3. Tale skriver:

  Nice eggs! But I can’t take a good look at Phini painting, I get Laaiti on both of them. Have fun to night!

 4. Jessica skriver:

  Det är inte alltid lätt med de dära målsman och grejer. Själv fick jag snällt vänta till min 18 årsdag innan jag piercade naveln. Och jag kände inte ett piss av de

 5. Ninna skriver:

  hmm ja det där är nog inte lätt, finns nog allt för många som ordnar med falska underskrifter och falska målsmän med sig.

  Kanske hade det varit bättre att ha 18 års gräns på allt sånt???? förutom i öronen då kanske…ja vad vet jag, tänker mest för er skull och dom stackars föräldrar som kanske inte eg gett sin tillåtelse för sina barn att bli piercade utan barnen fixar med det själv. Och det är ju inte ert fel och tur är det. Men det är ju ni som får ta skiten.

 6. Thomas skriver:

  Då har du säker en trevlig kväll nu när man skriver detta. På india händer det grejer.

 7. Tigerheart skriver:

  Kollar in varanan dag, ledsen jag ej orkar kommentera alla besök jag slinker förbi här inne. Önskar dig och dina söner en underbar påsk tjejen!
  Kram Tigermorsan

 8. Anna skriver:

  Hoppas ni har/haft det skit kul i kväll.. :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com