ante omnis mea familia

Adios iPhone! I’m going to galaxy!

Det är kaos hos oss idag. Meelo är sjuk som ni vet. Magnus också. Phini mår bättre och mitt öra kommer och går i takt med tandvärken jag har.

Laaiti kom hem med huvudvärk och feber från skolan. Magnus har jour och var riktigt trött när han kom hem från jobb så jag sa åt honom att sova lite nu så att han inte somnar i bilen om han blir inringd.

Under tiden ska jag laga mat. Meelo bara gnäller och skriker och maten lagar inte sig själv. Önskar jag hade kontanter hemma och kunde beställa pizza som levererar – de tar inte kort.

Just nu önskar jag att klockan snabbt blir runt 22 och alla barnen sover.

Jag ringde halebop idag – min mobilleverantör jag haft i några år. Mitt abonnemang är obundet och nu vill jag överge iPhone och prova på samsung. Sen jag tappade min telefon i toastolen har den aldrig blivit sig lik. Ljudet funkar helt enkelt inte. Jag hör inte samtal eller sms och musik, film osv hör jag när luren känner för det. Plötsligt dyker ikonen upp på skärmen att ringsignalen ändras utan att jag tryckt (den sänks helt) och ikonen fastnar på skärmen och går inte bort hur jag ön gör förutom att starta om. Det blir många omstart på ett dygn..

Så nu vill jag ha Galaxy S8 plus. Go big or go home eller nått. Jag pratar inte så mycket i just telefon så storleken lär inte störa mig där iaf.

Jag inser att det kommer bli en lång tillvänjning. Jag har haft iPhone i många år!

Många (majoriteten) av mina vänner rekommenderar samsung. Så varför inte! Magnus har en S7 edge och han är nöjd bortsett från just detaljen ”edge” som inte var så populär.

Så jag har läst på det mesta om just denna telefonen och jämfört med andra alternativ och även den telefon jag har idag (iPhone 6S) och inser ju att det är en uppgradering hur jag än vrider på det. Jag kollade upp olika avtal och abonnemang med telefon och jämförde och insåg att mitt halebop inte låg högst på listan över prisvärt. Men sen ville jag inte ringa och fråga om bättre erbjudande än det de annonserar, jag har alltid tyckt det är oförskämt. Att pruta och förhandla osv är INTE min grej. Men jag gjorde det ändå faktiskt. Det tog mig två dagar att samla mig och ringa haha! Resten var ju enkelt. Jag förklarade precis som det är – jag har ett obundet abonnemang, ska byta telefon och har jämfört och de har inte lika bra erbjudande som konkurrenterna. Varpå säljaren sa att han kan ju matcha erbjudandet. Så det gjorde han. Jag fick 30:- rabatt på varje månadsbetalning (det är deras just nu) och 8GB istället för de 6GB jag har i mitt abonnemang och samma månadskostnader som de billigaste. Jag är nöjd med det.

Jag kan ju detta! Borde göra det oftare!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Adios iPhone! I’m going to galaxy!”

%d bloggare gillar detta: