ante omnis mea familia

Adjö till influensan men hej till…

Keeron var sist upp idag. Han brukar vara först, därför reagerade både jag och Magnus. Vid tidig morgon gick jag ner och la mig i soffan. Det blev för trångt i sängen då 3 barn krupit ner bredvid oss. En liten stund efter jag lagt mig i soffan kom både Kaeli och Keeron ner. De brukar göra det så fort de märker jag försvunnit. De är så fruktansvärt mammiga. Keeron la sig bredvid mig och gosade och somnade om med mig. När jag sen vaknade så sov Keeron i sin egen säng. Kaeli hade bäddat ner honom där sa hon. Sen kom han ner nån timme senare – och somnade om i soffan. När han sen vaknade ville han ha välling, vilket han fick och sen spydde upp allt i soffan och på golvet. Efter en välbehövlig dusch bäddade jag ner honom i soffan och gav honom dricka innan han somnade han igen.

Ja, och man skojar inte med diarrén heller. Alltså – det droppade! Både igår och idag. Jag vet att detta kan vara för mycket info och grafiskt målande men många av er är själva mammor och kanske inte så lättförskräckta haha!

Keeron somnade sen om igen. Vaknade till och spydde igen, sen somnade. Han har sovit HELA dagen (ingen feber dock), bortsett från fem, tio minuters vaken tid då och då. Han vaknade runt 20 ikväll och är nu vaken. Jag undrar om han kommer sova inatt?

Jag kan i alla fall erkänna att jag INTE ångrar att vi köpte en textilvårdsmaskin från Kärcher. Med den kan man suga upp spya, spraya rengöringsmedel och suga upp det också. Gratis och frivillig rekommendation av missmaddis.

Och med det sagt; just som influensan gjort sitt kommer nu magsjuka (en vild gissning!). Nu återstår att se hur många som drabbas och hur länge vi kommer ha magsjuka i vårt hem.

Tillägg, 22:12

Keeron fick en flaska välling. Och under tiden han dricker kaskadspydde han över hela vår säng. Fortsatte spy över hela golvet. Duscha igen, renbädda vår säng. När vi var klara ska vi försöka natta barnen. Magnus ska ge Meelo mjölkersättning och av vana tar han flaskan och smakar på den så det är rätt flaska. Han inser ganska snabbt att han tagit Keerons flaska med välling – och spya. Magnus har alltså stoppat Keerons spya i munnen! Jag vet det är riktigt äckligt men fan vad jag skrattade! Detta kommer vi skratta åt länge! Han stod på toaletten och var så äcklad ”Jag har det i munnen!!”

Hahahaha!! En småförälders liv! Kunde varit jag, och då hade han asgarvat åt mig, men det blev Magnus denna gången.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 tankar om “Adjö till influensan men hej till…”

%d bloggare gillar detta: