Akut bronkit

Phini sov hos mamma i natt. Han skulle ju ändå vara där idag. Jag hade bett mamma att gå ner till vårdcentralen med henne och när jag ringde henne på tidig eftermiddag var hon på väg därifrån. hon sa att han hade fått ett virus men hon visste inte vad och jag som har lite kontrollbehov ringde vårdcentralen “Hej. Min son var där idag med sin mormor och  jag vill gärna veta vilken diagnos han fick”. Svaret blev Akut Bronkit. Han fick Mollipect utskrivet och ska ta 10ml 3 gånger om dagen. Så resten av höstlovet håller jag honom hemma. Hos mormor och morfar dvs, för att jag måste jobba. Jag misstänker att jag också har nån liknande diagnos men jag har verkligen inte tid att springa till läkaren. Jag får sno lite utav Phini’s hostmedicin. Det kan bli intressant, den innehåller efedrin, haha.
Så jag sa det till fröken när jag hämtade Laaiti, att jag håller Phini hemma resten av veckan så att de slipper en speedad unge Blinkar

Idag ska det eventuellt komma nån snubbe och kolla på lägenheten. Jag hade helt glömt bort den biten, att min ska hyras ut, haha. Tur att här redan är undanplockat och städat så att man slipper den stressen.
Nu fick jag akut skrivblockering. Dö’h..

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Radar skriver:

  Har ständigt detta återkommande. Brukar köra med Cociliana också. Mollipect brukar inte ha så stor påverkan.
  Cortison kan man också få och bricanyl. Men om du har det vänta inte med å gå till läkaren :S Har upplevt att det kan bli ännu värre :/
  Min dosering på Mollin är för resten 10 ml 4 ggr per dygn he he

  Keya på dig!

 2. malin84 skriver:

  Trist med sjukdomar!
  Hoppas mollipect fungerar, då min son blir illamående och kräks av den.
  /malin

 3. mimmi skriver:

  Stackars liten, att behöva bli sjuk så här på höstlovet! Men han har det nog supermysigt hemma hos mormor och morfar, och blir ordentligt ompysslad!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com