Akuten, KAVA & Lizettes körkort

Ja, jag ska uppdatera er om min tripp till akuten och inläggningen på KAVA och sen min självutskrivning därifrån.
Snart.
Måste försöka sova först…

Under tiden kan ni läsa min älskade kusin Lizettes blogg, om hur hon kämpat sig till sitt körkort hon tog: ”resan till mitt körkort”

Lämna era kommentarer & gratulationer till henne – hon både behöver och förtjänar det.
Jag är som en stolt morsa. Min älskade Lillezetten (som Kaeli säger).

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Johanna B skriver:

  Bra! Vi blir oroliga annars.

  Hoppas du fått sova ordentligt

 2. Malin skriver:

  Jag önskar att jag kunde trolla och göra dig frisk på en gång!

 3. Åsa skriver:

  Jag är välutbildad inom sjukvård, jobbar på operation och har inget överseende med ”gnälliga” patienter, men den där clementinen tycker jag är väldigt anmärkningsvärt att de inte utreder vidare. Alltså. Det är så uppenbart att det finns något som gör ont. Det ska man inte vifta bort sådär. Det hade varit en sak om man bara gjorde massa undersökningar och inte hittade något, men den där syns ju tydligt.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com