Alias

Usch vilka sista dagar. Tandvärk med för lite sömn, besök, fika, långt telefonsamtal mitt i natten som var helt meningslöst och bara slösade med min tid och berövade mig sömn jag behöver. Och emellan allt det där har jag jobbat.

Jag lovade psykopaten att jag inte skulle återberätta hela vårt samtal och trots att han egentligen inte ens är värd mina löften så håller jag det. För det är sån jag är.
Och jag inser efter samtalet med honom vilken makt min lilla mesiga blogg egentligen har och hur den kan påverka mäniskor. Det slog mig även hur IQ-befriade många människor är och hur vid denna tolkningsreformen är. När en IQ-befriad människa ska tolka någonting så blir det just precis det: IQ-befriat. Och när psykopaten läser detta kommer han påstå att jag kallat honom IQ-befriad, precis som jag kallat honom en yxmördare.

Har jag tid med att bli indragen i tjafs? I andra människors privata dilemma och gräl? Har jag ens lust? Inte det minsta. Sköt ert så sköter jag mitt.

Så därför har det inte blivit mycket bloggande av på sistone, jag har helt enkelt varit helt slut. Igårkväll somnade jag 20:15 och sov till 07:20 i morse men vaknade några gånger däremellan för att ta smärtstillande och idag ska jag till Melvin för att få penicillin.
Gårdagen på jobb var en helt sinnessjuk dag. Ingenting stod rätt till för nån av oss och jag hoppas att det blir lite bättre idag.

Jag tog en fika igår med kunden jag skrivit om innan, som jag har mycket gemensamt med. Vi träffades på ett café i vår by och snackade mycket, om allt. Hon var öppen och delade med sig och det var ett givande samtal. Efter det körde vi hem till henne för att hon skulle hämta upp sina barn sen körde hon mig till jobb och vi har bestämt att vi ska träffas igen. Perfekt!

Och som sista notis i dagens inlägg, vill jag lämna några rader till er som skriver till mig under alias. Det är helt okay att man vill vara anonym för min del, att man inte vill ge ut sin riktiga identitet av diverse anledningar. Men det känns mindre okay när den informationen jag gett till någon under falsk identitet hamnar i fel händer och missbrukas mer eller mindre emot mig. Ungefär som "don’t bite the hand that feeds you".

För det är inte schysst.

Du gillar kanske också...

27 svar

 1. Jessica skriver:

  Nä, det är väl det värsta med folk som inte anger alias…. Man vet liksom aldrig… Sen finns ju folk med fejkad alias och adress och allt de dära. Sån är internet världen.
  Din blogg vart saknad iaf!

 2. Ann-Sophie skriver:

  Som jag väntat på ett nytt blogginlägg, har nog tittat in här minst 5 ggr om dagen, haha. Man blir beroende! :P
  Krya på dig!!!

 3. Emma skriver:

  Sägger samma sak som folk över mig. Jag har också väntat på en uppdatering. Tråkigt med folk under falska alias, men det blir väl ganska lätt så med internet, alltså att det är så lätt att bara vara någon annan. Synd iaf =( Hoppas tandvärken är bättre.

 4. Mie skriver:

  kan man inte stå för sin åsikt behöver man inte dela med sig av den iheller. Att folk inte kan låta andras saker vara ifred. Suck.

  Kul med en uppdatering, lik som ovan så har jag väntat :D mera mera mera! B)

 5. Sandra skriver:

  Så han har fortfarande inte gett upp, otroligt… Jag har kollat flera ggr om dagen efter nytt inlägg:) Tråkigt med oärliga människor som inte står för vilka de är när de kommenterar….

 6. Sarah skriver:

  Jaa, idioter finns det gott om,
  både den ena och den andre sorten :-(

  Skönt att höra att du är i liv, man blir då allt lite orolig när du inte uppdaterat.

  Hoppas det känns bättre i tanden snart

  Kram

 7. Ninna skriver:

  ja nog har man saknat dina blogginlägg, skoj att det kom ett nytt nu efter lite uppehåll *clap*

  Nä egentligen kan jag nog tycka att har man inget att dela med sig av som man kan stå för o stå för vem man är då kan det ju faktiskt vara. Då behöver man ju inte kommentera heller… *frown*

 8. Ulrika skriver:

  Men suck, att han inte ger sig :S

  Och kul att ha dig tillbaka, jag har väntat som fan på ett blogginlägg från dig *tihi*

 9. MaddeMad skriver:

  Hrm… e d så svårt att uppge sitt namn?
  Om man nu e så osäker på att lämna ut sitt alias så behöver man inte kommentera iheller anser jag.
  Lite som att inte släppa mammas kjol än!

 10. Rebecka skriver:

  välkommen tilbaka till bloggandet för dina inlägg har varit saknade! jag var i malmö igår och på triangeln bla, men inte inne på india dock.

 11. Emma skriver:

  Jag har längtat tills du skulle uppdater :D

 12. Vallie skriver:

  Ja, vi är nog många som klickat in oss här flera gånger om dagen och bara längtat efter en uppdatering. =) Hoppas tandvärken snart går över och att du slipper jobbiga nattliga samtal.

  Jag heter naturligtvis inte Vallie irl, å andra sidan ser jag alltid till att skicka med en länk till min hemsida så folk ska se att jag inte är ngn skum typ, märklig är jag ju iofs.

  När det gäller folks om skickar kommentarer och annat under ”anonym” så är de mest tröttsamma och hade lika bra kunnat låta bli.

 13. Hanna/Jasas skriver:

  Nu känner jag mig dum att jag skrivit den kommentaren till dig igår om att du inte hade bloggat. Hoppas värken blir borta snart och att det andra löser sig..

 14. fredde skriver:

  jag e ingen idiot så je fan i o skriva så om mig … e det fel att du sa till mig att o jag tycker om dig o allt det där skitet o när man faller för dig så kasstar du skit på en .. o tanden om du har så ont ta några av dina piller .. oj vet inte dina blogg läsare om det *iih* alla som har yttrat sig om mig ni ska ta reda på lite mer fakta innan ni öppnar truten. jag gjorde allt för att madde skulle få ha det bra men ingenting dög för henne .. hon ljög för mig så e det o va vill ni jag ska säga förlåt för jag blev kär i henne men e det fel så ja då får det vara så…….. hon sa så mycket till mig om att jag var så go o att hon tyckte om mig o sen då ? ne ni har inte fått höra nånting hur hon behandlat mig me ljugande för så käns det .. inte kul när hon satt o sa att hon ville vi skulle ta det lungt för att hon ville ha ett förhålande me mig och sen när vi sa att oki vi blir ihop vi ville det båda två.. sen får man höra att jag betydde lika mycket so alla engångslig det kändes kan jag säga .. sen när vi prata ut här om kvällen så lät det helt olika.ne så sa hon ju bara då ööö va fan e detta tänker man .. *vetej* en sak jag står för e att jag va säker på att jag ville ge allt till dig madde o dina barn .. saknar er allafall

 15. lotta skriver:

  Ja du kan inte mer än hålla med.
  Tittar på Freddes kommentar och säger Oh my god!! *bash*

  Trist att människan inte kan se det stora hela och fatta nån gång. *whap*

 16. Emma skriver:

  När det gäller freddes kommentar så kan jag inte annat än att hålla med lotta ovanför mig *bash*

 17. Anna skriver:

  Ja tyvärr så är det nog så att om man skriver om folk och dom läser det så kan dom nog må dåligt av det. Men samtidigt så vet ju tex Fredde att du skriver blogg och att du skriver om nästan allt som händer i ditt liv. Så att han skulle hamna här i din blogg va ju kanske inte så konstigt. Du kanske ska skita i att skriva om honom så kanske han ger sig och lämnar dig ifred.. *vetej* :S

 18. Kim skriver:

  Fatta inte Fredde att han bara va en av dina engångare?? Som om vi [dina irlvänner] inte känner dig.. Som om du skulle ljuga dig gul & blå om honom?? Stackars karl, han lever nog som sekundär.. Naaww stackars liten.. *clap* Puss på dig min sköna höna.. :*

 19. Sarah skriver:

  Fredde, du är en liten patetisk myra,
  vad du än skriver på Maddis blogg, så gör du bara det för tomma öron. Vi vet att du är bitter och sårad,
  då försöker man ju givetvis ge igen, så den gubben går vi inte på. Låt ist Maddi få sova på nätterna och slippa ha dig hängandes efter sig så blir allt bra för alla parter igen, med ett ord, SKAFFA DIG ETT LIV

 20. nina skriver:

  jag vet inte hur synlig jag är för dig, men i o m att jag inte gör ett dugg för att dölja mig eller vara extra anonym så antar jag att du kan se mig ganska bra. kanske t.o.m väldigt bra.

  och det är ju helt okej, känns som det är det minsta jag som läsare kan erbjuda dig i o m att jag får ta del av dig på det här fina sättet.

  xoxo

 21. julia skriver:

  alla tjejer älskar smink!
  NU KOMMER DU tänka ”Nej inte en sådant där gratis smink kommentar igen”
  Och nej, inte riktigt, jag har gott om smink hemma. Så varje smink grej eller liknande jag tjänar ihop i mitt namn TÄVLAR jag ut på bloggen.
  För att ha större chans att vinna skriv ditt användarnamn i mina kommentarer när du har anmält dig.
  Vem vet du kanske är den lyckliga vinnaren inom en kort tid!
  http://jsomijulia.blogg.se/2008/august/jag-lottar-ut-sminket.html

 22. Annelie skriver:

  Går in och röstar på din blogg även fast du inte skrivit på några dagar :) Hoppas din dator fixar sig snart :*

 23. Jessica skriver:

  Fredde: Vi vet alla här att där alltid finns två sidor på en historia. Din historia kan du dra i din egna blogg för dina egna vänner

 24. Sandra skriver:

  Vi saknar dina inlägg!!!!!! Väntar spänt på ett nytt inlägg….

 25. Litetu skriver:

  Fredde borde lära sig stava *tihi*

 26. Therese Anerland skriver:

  Tandvärk är inte kul.
  Trodde att tågkillen vid detta laget hade lagt ner det hela.
  Håller med om att det är ju inte okej att lämna ut sina uppgifter till någon annan.

 27. Emma skriver:

  Man får lita till människors goda vilja om det är just den som de säger att de är i bloggen… Snygg kommentar du fick förresten. ;)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com