Allergisk mot TENS? 

Detta börjar verkligen tära på mig. Det är snart två månader sedan ryggen pajade. Jag vet inte vad, när eller hur men nånting hände och smärtan påminner om ett rejält förlamande ryggskott. Snart två månader med detta och det börjar göra mig frustrerad. Det är varma bad, smärtstillande och massage som gäller. Jag provar allt som kan tänkas lindra. Vi köpte ett ryggbälte och ytterligare ett med TENS. TENS kändes okej efteråt även om den kan vara obehaglig under tiden MEN, av någon konstig anledning så bränner den hål i huden på mig. Jag fick 4 små sår där elektroderna sitter så jag får skippa den. Jag vet inte om materialet inde dynorna där elektroderna sitter innehåller ppd (som jag är väldigt allergisk mot) och som i kombination med elektriska stötar skadar min hud. Jag har försökt att kontakta återförsäljare men utan att lyckas. 

Hur länge ska detta hålla på innan jag blir tokig!?

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Madde skriver:

  Prova låna en tens via någon vårdcentral.

 2. Jeanette skriver:

  När jag hade inflammation i ländryggen hade jag samma smärta som när jag hade ryggskott. Jag gick då till kiropraktor(hade gått innan till en annan som inte visste vad hon gjorde vilket gjorde att jag gick med den smärtan i flera månader) som knäckte lite men det som gav resultat var att han använde (totalt glömt bort namnet) såna strålar på ryggen (känns inte) en gång, fick komma tillbaks en gång och det behövdes egentligen inte. Kan du ha inflammation?

 3. Jeanette skriver:

  Har googlat och det verkar vara ultraljud de använde!

 4. Karin skriver:

  Låter inte alls roligt! Jag går hos Tommy på BodyAdjust i Munka-Ljungby, som hjälper mig med min kassa rygg och mitt bäcken. Jag har haft otroliga problem sen jag fick Freja och det blev inte direkt bättre efter pojkarna. Jag kan verkligen varmt rekommendera honom! Jag vet att det är en bit att åka, men om han kan hjälpa dig kan det vara värt det. Det är ett familjeföretag och de är extremt måna om sina patienter. Godare och bättre människor/hjälp finns inte.

  Här är deras FB-sida: https://www.facebook.com/BodyAdjust-AB-525014067549298/?fref=ts

  Ett tips i alla fall!

 5. Tove Lindgren skriver:

  Hejsan,
  Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
  Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
  (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
  Åldersgräns 16 år.
  Mvh, Tove

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com