Allt MÄN vet om KVINNOR?!

Idag var jag uppe med tuppen. Lördagmorgon och jag började vakna till liv nåntans runt 7 på morgonen. Barnen hade stängt dörren till sitt rum och såg på TV så jag hörde de inte så tydligt som jag annars kan göra. Jag vaknade mer av att Martin gick upp, satte igång tvättmaskinen (?)  och stängde dörren till vårt sovrum innan han la sig igen. Jag kunde inte somna om så jag steg upp vid halv åtta. Men iofs så gick jag och la mig tidigt igår. Övertrött som jag varit på sistone. Det är ett under att jag tar mig igenom dagarna.

Igår var lönedag i butik och då är det oftast väldigt mycket att göra. Jag hade fullbokat i studion och mycket att göra och det är precis så jag vill ha det! Efter en utskällning från Cindy (en befogad sådan) kändes vibbarna bättre på jobb. Ibland behöver jag också sägas till, när jag inte gjort som jag skulle och jag tänker inte komma med undanflykter eller ursäkter så jag sa det rakt ut till Cindy. Mer eller mindre “jag vet jag fukkade, sorry. Jag har inget att skylla på, I’ll do better”. Allt är inte alltid rosenrött.. Men det kändes bättre att få prata med Cindy och ta den smällen, hellre än att känna av hennes arga vibbar och se hennes besvikna min för att vi inte hade gjort som vi blev tillsagda.

Och mitt i allt såg jag att Lottade hade smsat och ringt min mobil. När jag inte svarade så ringde hon Cindy. De har tydligen blivit bundis nu haha. Och innan jag visste ordet av hade Cindy kollat hur tiderna såg ut i studion och inom kort var Lotta på jobb. VIP-treatment. Lotta ville ha en Dermal Anchor..
Lottas DaOch funny det där.. Jag har piercat sen –02, så lite erfarenhet vill jag säga att jag har. Jag har gjort det mesta, gått en DA-kurs och satt DA i snart ett år. Jag har byggt upp ett förtroende hos kunder som återkommer. Men Lotta.. oavsett hur nära vänner i är har hon aldrig låtit mig göra någonting på henne. Förrän igår. Jag fick sätta en DA på henne. Hon såg inte så nervös ut, tycker jag som har sett kudner gråta av nervositet och rädsla. Cindy var med och lugnade henne säkert en del och underhöll henne under tiden jag gjorde mitt jobb. Lotta har ju en tatauering som går runt bröstet (en tribal) och upp från sidan – fram mot mellersta delen av bröstkorgen. Och just i slutet av denna tribal satte jag hennes första DA.  Tänk att hon vågade låta mig göra det… Om inget annat hoppas jag att hon fått lite mer förtroende för mig. Älskade Lotta.. Det ska bli intressant att följa läkningspocessen och sen få byta hennes platta till en kristall, det kommer bli så jävla snyggt!!
Sen plötsligt stod det en påse från Lagerhaus till mig på jobb. I den fanns småsaker som Lotta hade köpt till mig. Tänk om alla kunder gjort det, hahah.
Love you Lotta.. tack.

mann-karl-pseud-allt-man-vet-om-kvinnor Efter jobb gick jag in på Åhléns för att köpa foto-albums-grejor. Jag köpte två nya album, ett stort mörklila med svarta sidor och en mindre rosa med vita sidor. Jag köpte fästkuddar, pennor och jag har köpt en massa fina klistermärken. Åååh så fint det kommer bli. Väl vid kassan stod en låda med böcker som de säljer. Jag såg den översta titeln som lockade mitt intresse.. “Allt män vet om kvinnor”.. Och jag skrattade för mig själv "allt män vet om kvinnor.. inte ett piss” tänkte jag och slog upp boken. Tydligen hade jag rätt för varenda sida var TOM! Hahahahaha! Naturligtvis köpte jag denna boken till min man och fick den inslagen som present!

Nu är det lördag morgon och jag ska snart börja med frukosten. Bullarna ska in i ugnen, äggen ska kokas och bordet ska dukas. Sen tar vi oss an en ny dag. En sväng ut med barnen, jag ska trixa lite med foton och ikväll får vi besök.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. netscape skriver:

    Ha ha…..lättläst bok va? Tack för julklappstipset. *tihi*

  2. Emma skriver:

    Alltså, jag ser inte vad fan bilden föreställer?! Jag förstår ju att det är Lotta och hennes DA men jag vet inte i vilken ände du satte den och jag kan inte räkna ut riktigt hur den sitter och faktiskt – jag vill inte fantisera för mycket om hur det kan se ut… för det spårar ur varenda gång!

    Kram!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com