Allt på en gång

Det är inte alls ovanligt att det i mitt liv blir väldigt mycket på en gång. När någonting händer så händer allt på en och samma gång och det kan bli så överväldigande att jag knappt ens orkar själv. Deja vu, detta har jag skrivit förr. Det är så jag lever. Jag undrar om det vore enklare om inte allt hade kunnat dela upp sig lite och kunna vara en jämn nivå eller om det kanske är bäst om man tar itu med allt på en gång och går vidare sen och bygger upp styrka för nästa strid med massa saker runt omkring som ska tas omhand.
Just nu, på mitt schema inom närliggande framtid, ligger bägge pojkarnas fotografering på skola och dagis. Riskettan är bokad, föräldramöte på både skola och dagis, jobb som vanligt, och mitt besök på KK för mikroskopisk undersökning nu på tisdag och Laaitis tandläkarbesök på fredag. Och allt detta samtidigt som det pågår en inre strid inom mig, men det är ett helt annan inlägg för en helt annan dag. Just nu måste jag ta en sak i taget. Även om bara det känns jobbigt.

Efter mitt mail till hyresvärden igår ringde de upp mig på förmiddagen. Snabb service, det gillar jag. Hon förklarade det nya systemet – att man inte erbjuds lägenheter längre. Att man måste själv logga in och se vad de erbjuder och sen lägga en intresseanmälan på lägenheten man vill ha. Vad är då meningen med att stå i bostadskö, kan jag tycka. Så jag får lägga en påminnelse att jag varje vecka ska logga in och se vad de har att erbjuda. Och innan jag drar mig ifrån denna lägenheten måste jag se över den. Det måste målas om i hallen och klädkammaren och två dörrar måste lagas. Det finns ett hål rakt igenom en vägg i köket som jag har dolt med en magnettavla som måste fixas, på nått vänster. Annars blir inte lägenheten godkänd vid en besiktning och den summan jag kommer krävas på kommer jag förmodligen inte kunna lösa.

Det är fredag idag och jag har sett fram emot helgen. Jag har inga planer inför mina lediga dagar och hoppas att jag ska kunna vila upp lite och ta det lugnt. Om vädret tillåter kommer jag förmodligen vara ute med pojkarna om dagarna och mysa med varm choklad och filt i soffan om kvällarna. Thank god it’s friday..

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com