Andetag efter andetag

Kommer jag smälta in i världen nu, kom jag gå omärkt förbi? Syns jag lite mindre nu, ser ni mig inte längre? Hör ni mig inte längre nu när jag håller tyst? Kan världen låta mig försvinna ett litet tag nu?

Jag färgade håret idag. På förpackningen lovades jag kastanj. Mörkbrunt. Som vilken annan svensson bär jag nu en lite mer normal hårfärg. Är jag en av er nu när jag går mitt ibland er och sticker ut lite mindre?

20110725-145030.jpg

Det är dags för mig att sitta ner ett tag och andas. Att försiktigt sluta mina trötta ögon och andas ett tag och känna efter vad jag faktiskt egentligen vill och komma överens med mina känslor och agera därefter och utesluta sådant man hållt fast vid av, egentligen, inget mindre än slentrian. Förändring. Och den förändringen börjar inombords och jag tackar mycket och många av de jag älskar och vördat men jag.. Vill inte vara med längre. Jag har nya mål och en ny resa framför mig. Och allt som ligger bakom mig får stanna kvar just där. Bakom mig.
Och ni, mina älskade vänner, ska få ta del av min nya resa och följa med på håll. På avstånd ska ni få se och läsa. Men resan gör jag själv, i olika etapper. En sak i taget.
Ett fotsteg efter det andra.
Andetag.. Efter andetag.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. louise skriver:

  Men ja gilla ju din lila look den var ju jätte fräck önska att en annan våga färga håret lila
  kram på dig

 2. Jonna skriver:

  Maddi du kommer aldrig vara en i mängden. Du är unik.
  Gå den vägen du vill gå, för det är du som ska ta varje fotsteg. Gör vad du vill och känner för, för det är du som lever ditt liv.
  Puss och kram :* <3

 3. Therese.A skriver:

  Det finns bara en Maddi och du kommer nog aldrig vara omärkt. Spelar ingen roll vad du har för hårfärg, du är den du är :yes: ;-)

 4. Andie skriver:

  Verklig förändrig börjar alltid innefrån även om yttre attribut kan hjälpa till att visa förändringen.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com