ante omnis mea familia

Andra provningen av klänningen

Och inte en dag för tidigt är min älskade Cindy tillbaka till jobb och allt kan nu återgå till det normala. Det var en skön känsla när jag slog upp blicken där jag kom gående i centrat igår och såg denna vackra skapelse stå där framför mig, som om det var igår senaste som jag fick lägga mina armar omkring henne. Underbara Cindy, du anar inte hur saknad du har varit. Dagen igår gick bättre än på länge och naturligtvis hade Cindy och jag så mycket att prata om. Allt som hänt mig de senaste 4 veckorna (typ inget) och allt som hon har fått uppleva när hon rest igenom USA och varit på ett lyxbröllop.
Allt flöt på så mycket bättre nu när hon är tillbaka och vi samarbetar så fruktansvärt bra att jag undrar hur jag har klarat mig utan henne.
Och igår på jobb kom en av vakterna fram och sa att han hade sett mitt namn i tidningen, en liten notis och naturligvis blev jag nyfiken. Jag smsade Emma som jobbar på SYdsvenskan och faktiskt får den i brevlådan dagligen men hon hittade inte den. Jag nämnde det för pappa och sen gick jag igenom sydsvenskan på nätet utan att hitta någonting alls. Så pappa hittade det och scannade in det till mig. Det var inte mycket men det är i alla fall kul att se sitt namn i tidningen. Det ska bli förbannat intressant att se bilderna och hela artikeln sen. För er som inte bor här i trakterna – taskigt läge. Artikeln kommer förmodligen i delen med Staffanstorp/Kävlinge/Vellinge etc.

Och för er som missade provning nummer två av min klänning, det vil säga er som inte snokar runt bland mina bilder på facebook – vi var hos Bianca häromkvällen. Lotta jobbade så hon kunde tyvärr inte vara med. Fan. Men det gick bra ändå. Den måste sys in ytterligare runt midjan, och axlarna och dras upp lite. Armarna var påsydda men min vimsiga sömmerska hade satt de bak och fram. Öppningen skulle vara fram och inte bak haha. Sen hade hon nog fått för sig att jag var besläktad med Grinchen, för armarna gick ner till knäna så de får nog kortas av en bra bit.  Snörningen i ryggen var jag lite si & sådär med och hade lite ändringar jag ville justera. Jag ville korta den så att den inte går ner över hela rumpan, jag vill att snörningen slutar vid midjan istället. Sen kom jag på att jag har ju den korsetten som jag köpte på tradera – den som jag aldrig använt och förmodligen aldrig kommer att använda, och den har fina detaljer just vid snörning som jag tänkte att vi kunde sprätta upp och använda. Vad tror du?
Sen när jag häromdagen gick förbi lokala bagaren såg jag deras skyltning med fina tårtor och tanken slog mig – ska vi ens ha tårta? Dessa två som jag lägger upp bild på var riktigt snygga, min favorit var den silvriga såklart.

 

Och bilden här till höger är som ni förstår min korsett jag har hemma.
Vad tror ni om de detaljerna på min klänning?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Andra provningen av klänningen”