ANNA! Jag träffade ANNA G!

Idag öppnade jag butiken klockan tio. Och det är de första timmarna på jobb som är så jävla långtråkiga och jobbiga. Björn kom in & hälsade på när han hade vägarna förbi och det var kul att se honom, vi har inte träffats på länge. Robban kom lite över ett och jag städade studion inför mina bokningar. Hela dagen blev snabbt fullbokat och tiden går fort när man både har mycket att göra ovch dessutom kul. Men höjdpunkten på min dag… var när ANNA kom in i butiken som om inget hade hänt. Jag har inte sett henne på 4 år..! Låt mig berätta vem Anna är, låt mig börja från början.

År 2002 anställde India 4st nya lärlingar för att tränas upp att bli piercare. De hade bestämt sig för att enbart anställa kvinnor av diverse anledningar. Två tjejer anställdes till studion i Helsinborg och två till Malmö.
Min intervju gick tydligen bra den våren och jag anställdes. Anna anställdes samtidigt som mig och kom att bli min nya kollega, i Malmö.

Hon var motiverad, intresserad och taggad. Hon var väldigt olik mig. Hon hade sin avlsppnade stil med snygga kläder, snygga smycken och hon hade dreads. Jag klev rakt ur en sjukskrivning för min depression, in i denna nya världen, utan sense för stil med blont lockigt hår. Anna var en stark ung kvinna som jag väldigt snabbt kom att hysa enorm respekt för och jag såg upp till henne. Hon hade det där lilla extra, det där lilla tuffa med den nonchanlanta stilen, med näsan i vädret som om hon skrek utan ord om att "ja, fy fan vad JAG är bra" och jag önskade tyst för mig själv att jag kunde göra likadant. Hon peppade mig när vi var lärlingar och vi hungrade efter kunskap tillsammans och våra utbildningar gick fort eftersom vi bägge två var lika intresserade och ville lära mer och mer.
Jag sög i mig en del av hennes energi och har burit det med mig sedan dess. Hon har utan tvekan varit en nyckelperson i mitt liv som påverkat mig och bidragit till att forma mig till den person jag är idag.

Sen träffade jag Dickhead. Och Anna, som är hälften sydafrikan varnade mig för honom. Delvis för att hon vet hur 99% av sydafrikanska män är, delvis för att hon hade lite negativa vibbar om Dickhead. Och vår kontakt falnade lite sedan Dickhead tog grepp om mig och mitt liv. Resten känner ni till, hur Dickhead visade sig vara den dickhead som Anna hade misstänkt men hon var schysst nog att inte knåda det för mycket i ansiktet på mig, haha.

Anna flyttade utomlands. Hon träffade en kille och tro’t eller ej, en sydafrikan. Hon har mött den där 1% som inte är ett dickhead. Hon bor med honom i England numera. Och hon trivs som fisken i vattnet. Vi hörs sällan av, Anna och jag. Men jag vet att hon finns där. Jag vet att hon läser min blogg då & då. Och hon kommenterar när hon känner att det behövs och det räcker mer än väl för mig.

Så döm till min förvåning när hon stod där idag, livs levande, framför mig. På India. På India där jag jobbar kvar (eller igen rättare sagt) – där vi lärde känna varandra. Och hon är.. helt ljuvligt annorlunda. En snygg halvlång man till skillnad från de dreads jag var van vid. Snyggt klädd och så fräsch och vacker och jag ville nästan gråta. Tusentals minnen for igenom mig och jag blev nästan sentimental. Anna <3
Dagens höjdpunkt.

Studion var fullbokad så det blev inte mycket snack med Anna. Jag stängde studion lite innan sex och var övernöjd med dagskassan.
<KENOX S630 / Samsung S630> När jag kom hem fick jag trevlig post för en gångs skull. Från ICA fick jag 75:- värdebevis på mitt kundkort för att jag handlat så mycket, haha. Jag fick min skriftliga bekräftelse från KK, att jag ska vara där 13:00 den 20/9. Jippih.. jag fick hyreslappen som nästan ruinerar mig. Jag får snart flytta. Till en kartong.
Men det bästa av allt var brevet från vägverket. Jag fick mitt körkortstillstånd! Woohoo!

Lås in era barn och koppla era hundra, era jävlar. Snart nog är det jag som är den största faran med att vistas utomhus i Skåne.

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630> Det första Phini frågade mig när han kom hem ikväll var om vi skulle baka. Eftersom de somnat ifrån bakningen igår och jag faktiskt ville baka med dem sa jag ja trots att jag visste att klockan var mycket.
Så vi bakade kanelsnäckor tillsammans innan de nattades runt 22 ikväll. Perfekt..!

Och nu är jag astrött och övertrött. På sistone har jag svårt att hålla ögonen öppna, jag har gäspat hela dagen. Borde kolla upp mina järnvärden, kanske dags för intravenös Venofer igen.. fuck. och onsdag gör inte saken lättare. Fan vad sjuk jag kommer bli…

Go’natt.

Du gillar kanske också...

11 svar

 1. alma skriver:

  Grattis till körkortet vännen! *cheer*

 2. Maria Malmgren skriver:

  vad kul för dig med ett ansikte du kände igen.. aldrig fel… hoppas du får en fin dag.. skall tänka på dig.. skall in till lund idag(tis) med william..sen fyller man år oxå till på råge.. *bash* jaja… inget man kan göra ngt åt…. kramar maria

 3. Emma skriver:

  Stackars järnkvinna – men grattis… Snart, snart, snart ska vi lära dig burnouts. :D

 4. mie skriver:

  wiho :D nu kan vi ha rally tävlingar mitt i centrum i vars en övningskörsbil ;D vi ses på gatorna :D

 5. ninna skriver:

  Fan vad skoj *studs*
  innan du vet ordet av det så har du ditt körkort med *yay*

 6. Miss Attitude skriver:

  *clap* Grattis till körkortstillståndet!! *studs* Jag vill oxå ha!!!
  Shit vad det är kul när man stöter på gamla bekanta, gamla vänner som betytt mycket i ens liv, och när man ser att dom mår bra oxå, det bara värmen en i hela kroppen. Glad för din skull att du fått det nöjet. Jag har oxå en Anna i London som är en barndomskompis, men har ännu inte fått nöjet att träffa henne. :I Men det kanske kommer.
  Ha en bra dag!
  // DKQA

 7. Glory skriver:

  Härligt med vänner man inte behöver träffa jämt för att älska :) Ha det så roligt med körningen nu =) Kramar

 8. Anna skriver:

  Grattis till körkortstillståndet… :) Nu får man passa sig… *tihi*

 9. Luckymum skriver:

  Va kul!Lycka till! *yay*

 10. Anna Uk skriver:

  *blush*
  Fy va gulligt skrivet min van!!! ja det va sjukt kul att traffa dig oxa! du ser fantastik ut och jag ar glad att du gjort dig av med W.
  vilken ara att fa ett helt inlagg skrivet om sig! :)

  KRAUUUUUM *kjerlek* *kjerlek*

 11. Therese Anerland skriver:

  Va kul att få träffa en riktigt gammal vän.
  Grattis till tillståndet. *cheer*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com