ante omnis mea familia

Ännu en barnledig natt..!

Jodå! Det ser ut som jag blir helt barnledig ikväll igen! Det blir en barnfri helg! Kan inte minnas när det hände senast. Eftersom Laaiti aldrig kan sova över hos kompisar och inte vill sova hos mormor och morfar så är i alla fall han alltid hemma.
Är det såhär det är för andra föräldrar som delar ansvaret över barnen då man skiljs?
Iofs så är det inte 100% barnledigt hela helgen. I skrivande stund är pojkarna och Andree här eftersom Tess är iväg och hjälper sin mamma. Men de sköter ju sig själva.
Jag har hunnit vika två maskiner tvätt, tvätta & hängt upp en maskin och har ytterligare en maskin tvätt på gång. Har plockat undan disken med och när killarna drar sen tänkte jag damma, dammsuga och moppa.
Sen håller jag myskväll själv verkar det som, om ingen bjuder in sig själv på mys med mig.

Nästan så att jag BORDE ha hit någon när jag är så jävla snygg.. Man kanske inte ska låta denna sexiga kvinnans uppsminkade vackra ansikte gå till spillo! Det borde beskådas och avgudas!!

55.64599313.202286

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Ännu en barnledig natt..!”