Anti-män: På MINA villkor

Nuförtiden kan jag tycka att det är svårt att bara bli vän med killar. Allt eftersom man blivit vuxen och i mitt fall, förändrats till det bättre. Jag var ankungen som killarna inte ens tyckte var snygg. Men jag hade en attityd som en kille och kunde därför lätt bli vän med dem. Men aldrig något mer. Men så är det inte idag. Idag är det så många andra små petitesser som läggs in i denna historien. Utseende och sexualitet för att nämna något.

Jenny och jag har pratat om detta många gånger då vi har lite motsatt problem.
Hon hittar bara killar som vill sätta på henne & that’s it. Jenny vill ju ha förhållande..!
Jag hittar bara killar som blir intresserade av mig, nyfikna och vill lära känna mig. Jag vill inte ha något förhållande..!

Jag tycker att det börjar bli jobbigt att ha beundrare. Det är jobbigt eftersom jag är rak från första början om mina intetioner och dessa, om något, bör killar känna till och vara väl familjära med = Jag vill inte binda mig – jag vill inte ha ett förhållande. Inte med dig, inte med någon annan. Sen kommer det klassiska "It’s not you, it’s me" – talet.
Jag tycker att det är påfrestande med påträngande, efterhängsna killar som ringer stup i kvarten, skickar sms för jämnan och knackar på dörren just när jag inte vill.
Och jag kan tycka att det är självklart och uppenbart att det inte är passande när jag redan lagt korten på bordet. Varför fattar inte vissa killar det..? Varför ska det tvunget gå så långt att jag drivs till vanvett och måste vara elak och skrika "För helvete, låt mig vara!"

Om jag inte svarar när det ringer kan det bero på att jag antingen jobbar, är upptagen med mina barn eller – för att jag helt enkelt INTE VILL prata. Ge upp.

Det har inget med att göra hur killen är – trust me, jag har fått många fina erbjudanden och löften om guld & gröna skogar, riktiga praktkap – men jag VILL BARA INTE!

Jag fokuserar mig på MITT liv med MINA BARN. Jag tycker att killar kan bli ett störande moment.  Jag vill att saker och ting sker på MINA villkor. Tro mig, om jag vill höra av mig så gör jag ju det? Om jag vill träffas så säger jag ifrån. Om jag käka middag med en kille så lagar jag mat till honom och om jag vill hångla bjuder jag hit honom när mina barn inte är hemma och öppnar i string.

På MINA villkor.

Jag kommer om jag vill nått.. ska det vara så svårt att fatta.

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Jessica skriver:

  Känner igen mig lite i det dära med att som liten när man inte var så vacker så dög man ej och nu står dem på kö men nu vill man inte ha dem….
  Dem borde ju faktiskt förstå när man är så öppen, men dem är från mars, vi är från Venus. Så dem är tröga *tom*

 2. *censurerat* skriver:

  Wow… Börjar fundera på om du har någon ”diagnos”? Tycker det är så mkt som går in i adhd och aspbergers när jag läser hos dig…
  Fast vad vet jag…jag läser in för mkt hos alla andra som kanske är helt normalt knasiga när jag själv fått svart på vitt på mina egna konstigheter… *blush*

  Men det är jäkligt märkligt att man aldrig kan få vara i fred…att det ska ses som så suspekt för man vill sköta sig själv. Livet går inte ut på mammapappabarn allagånger.

 3. Anna skriver:

  Jag tycker det är super bra att du kör med ”öppna kort” alltså att du talar om från början att du inte vill ha ett förhållande. Jag vet så många som inte säger något alls utan bara hoppas på att den andra ska fatta.. och det är ju inte super lätt.. :) Kör på som du gör så hoppas jag att killarna snart fattar… *blomma*

 4. Andie skriver:

  Jag har aldrig haft problemet med att killar står på rad för att träffa mig. Men jag kan samtidigt förstå att man tycker att det kan vara jobbigt när man redan från början varit rak med hur man vill. Tror att vissa killar vill ta hand om en bara för att man vill sköta sig själv. De tror inte att man klarar det på egen hand. Vilket är en självklarhet för mig att man gör. Och du visar verkligen att du kan stå på egna ben!

 5. Sarah skriver:

  Du vill hellre jaga än bli jagad mao?
  Det ljuva singel livet..
  Hur var det nu det fungerade? Men om jag inte minns helt fel, så var det jäkligt kul!! *hah*

 6. Tale skriver:

  He he, guys are a mighty strange breed! When you want them, they’re nowhere to be seen. But when you don’t want them they hang around like flies. Go figure! *vetej*

 7. MittLivSomJag skriver:

  Du kan ge dig att det är just för att du int vill ha förhållande. Jag ahde alltid exakt samma problem när jag avr singel medan min väninna led av samma problem som din…

  Spasvar: Har inte varit med om att påsarna gått sönder ännu och som jag skrev ovan lärde jag mif det på ett hudparty :) Smart som fan

  Tja, vill du dricka badvatten är det upp till dig ;) Kan ju bara nämna att socker gör en del otrevliga saker med de genitala slemhinnorna dock *skratta* Inte så skoj med ”odling” på de områdena *fniss*

 8. missmaddis skriver:

  @Tiagirl: Nu får du utveckla din tes: vad får dig att tro att jag skulle ha antingen adhd el aspergers?

 9. Ankan skriver:

  ADHD och Asperger då har man koncentrationsproblem och det har inte denna tös,då skulle hon inte hinna med och skriva av sej på detta sätt.
  VÄNLIGHET ÄR ETT SPRÅK SOM t.o.m.den stumme kan tala och den döve höra. *love* från mej

 10. Therese Anerland skriver:

  Det är bra att vara rak och ärlig från första starten.
  Att killarna sen inte förstår att du inte vill ha något mer är ju bara jobbigt.
  Tycker ju att dom borde ju förstå när man säger det redan från start?

 11. Ninna skriver:

  ja det är oftast så att vill man inget förhållande ha då dras männen till en som flugor, och vill man verkligen ha ett förhållande då träffar man bara drägg som endast är ute efter sex. *vetej*

 12. Emma skriver:

  ”Burdust jävla rak och ärlig”… Japp, som handen i handsken! :D

 1. 17 juni, 2008

  […] relaterade inlägg:Anti-män: På MINA villkorMan/KvinnaKonsten att idissla mänMoving on: Jag är redo för kärlek Om du tycker om min blogg; […]

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com