Årets Hantverkare 2016 – Rörmontören Syd! 

Alltså, jag är så glad!

Förra året startade ”Årets Hantverkare”- en gala för att utse Sveriges bästa hantverkare. Elektriker, snickare, VVS-montörer osv. När jag såg tävlingen så tänkte jag såklart direkt på Rörmontören Syd, där min man jobbar. Jag har träffat en del av hans kollegor under åren, träffat hans chefer på julbord och Camilla som jobbar där. Jag lyssnar dagligen på Magnus anekdoter från jobb och det känns som om man känner dem. 

Jag måste ju erkänna att efter jag nominerat företaget och delat inlägget på Facebook där jag uppmanade vänner att rösta, så blev jag plötsligt nervös. Tänk om de inte vill delta i sånt här? Tänk om de blir sura? Tänk om…! Men till min stora förtjusning var så inte fallet. Och innan vi visste ordet av hade hantverkargalan börjat gräva i företagets ekonomi osv och de passerade givetvis med ”flying colours”. Jag fick känslan ”Vad fan har jag gjort, vad fan har jag startat nu!?” 

Sen berättade Magnus att de skulle till galan i Stockholm! Det var en fin tillställning med galamiddag, underhållning och en kändis som presenterade vinnare. Det året- dvs i fjol 2015, så vann inte ”mitt” företag. De kom trea (om jag inte minns fel) – vilket är fantastiskt bara det, de tävlar ju trots allt mot hundratals företag! 

Detta året var det dags igen. Jag la min röst & delade inlägget och uppmanade vänner att göra detsamma. Jag såg på Camillas Facebook att hon var på väg till galan i Stockholm. 

Imorse när jag kollade min Facebook så såg jag detta:

 

 
Ni anar inte vad glad jag blev! Detta är helt fantastiskt! De vann!! De kom etta!! Snacka om good for business!! Snacka om marknadsföring! 

  

  
Så nu ångrar jag inte en sekund att jag la till företaget bland de nominerade. Att jag röstade – att jag delade. Och tacksam och glad att Magnus chefer och Camilla inte blev arga på mig! 

Detta gjorde min dag! Så som svar på min egen fråga ”vad fan har jag gjort” – you did good! 

Grattis Rörmontören Syd till första pris och äran att koras Sveriges BÄSTA VVS-företag. 

Ni förtjänar det! 

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Tack för läsningen. Ärligt talat har du behandlat ämnet och granskat i stort sett alla områden. Om jag skulle skriva detta skulle jag ha gjort några saker annorlunda själv men du har definitivt inspirerat mig att komma in i bloggvärlden. Tack högar för inlägget jag uppskattar verkligen. Ha en bra dag och fortsätt blogga.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com