ante omnis mea familia

Årets sista fest – Om mrX möter mrY som möter mrZ

Årets sista fest ska hållas hemma hos mig, nu på lördag den 8:e. Det har varit planerat ganska länge. De närmsta vännerna är bjudna, deras vänner med. Bekanta och de jag egentligen inte umgåtts direkt med är bjudna – ju fler desto roligare, eller hur. Och finns det hjärterum, finns det stjärterum, inte sant.
Min plan är väldigt enkel. Vi förfestar hemma hos mig, umgås, dricker gott och dansar, sjunger och apar oss och värmer upp. Vi minglar lite och hälsar på de vi inte känner och bara har trevligt. Umgängeskretsen kommer förmodligen bli väldigt blandad, alltfrån 18åriga blonda tjejer till 30 åriga gamla gubbar. Allt från snyggisar till fulisar, de som sticker ut från mängden och de som knappt syns. Lika barn leka faktiskt inte alltid bäst och jag tycker faktiskt om människor från alla typer av bakgrunder & livssituationer. Jag tycker det är intressant.

I alla fall, när vi blivit varma om kinderna åker vi in till Malmö eller Lund (det blir nästan garanterat Malmö), till antingen någon pub eller nattklubb (det blir nästan garanterat Heartbreak) eller så delar vi faktiskt på oss och går dit vi vill.
Jag har bjudit in mina vänner i god tid men blev besviken då några av de närmsta inte kommer (det är faktiskt naturligt att bli besviken då jag hade sett fram emot deras närvaro) men kompenserar det med att bjuda in andra & fler människor.

Men när jag sen satt och tänkte igenom vem jag faktiskt egentligen bjudit slog det mig att de flesta av männen som kommer/kanske kommer är mina mrX, mrY, mrZ och mrMys. Och hur presenterar man de för varandra? ”Mr Februari, detta är min mr Mars. Mr Mars, möt min mr April” osv. Och hur lustigt vore det inte för mina singel tjejkompisar om de männen som var på min fest var alla mina gamla boytoys – vem raggar de på då, om, de inte vill ha mina avdankade leksaker?
Och hur skulle min mrX reagera om han ser mig pussas med mrZ? Där har ni mina i-landsproblem.

Men jag planerar i alla fall en fest och jag ska bara ha roligt, här finns inte plats för fyllebråk, kärleksgnabb eller annat mög – detta är den sista festen detta året och alla ska trivas och vara glada!
Och jag ska fira av allt jag förmår hur detta året har tjänat mig gott – hur jag har roffat åt mig av allt jag förtjänar, hur jag har skapat min egen lycka, i min egen värld och funnit delar hos mig jag inte visste fanns.
I början av året vill jag minnas att jag vid upprepade tillfällen både sagt till mina vänner och skrivit i många inlägg, hur detta året är mitt – och det har det fantamig varit. Helt & hållet mitt – och det ska väl firas?

Så om du bor i närheten och vill festa med mig och mina vänner – säg ifrån!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 tankar om “Årets sista fest – Om mrX möter mrY som möter mrZ”

%d bloggare gillar detta: