Arlanda

Sitter nu på Arlanda, i ett litet café som heter ”illy” och dricker en latte. Klockan är snart halv nio på kvällen och mitt nästa flyg går kvart över tio. Resan hit gick bra. Planet stötade inte och jag läste min bok i lugn och ro. Nu får min lilla vita tjäna sitt ursprungliga syfte och det känns nästan lite lyxigt, faktiskt.

Till min kännedom är det inte lika mycket att göra i Östersund denna resan vilket jag tycker är synd. Jag har kommit till att föredra de proppfulla dagarna utan alldeles för många luckor. Och av någon anledning känns det extra jobbigt att vara utan barnen denna gången och jag saknar de redan alldeles på tok för mycket. Vet inte vad det är med mig..

Men om inget annat börjar jag göra mig hemmastadd på arlanda och har inte samma panik jag hade i början när jag kände mig så vilsekommen. Nu vet jag vart jag hittar alla gates och  var pressbyrån ligger, o’learys och mitt eget lilla fik. Jag vet till och med att toaletten finns vid gate 40.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Emma skriver:

  Jag hade nog behövt GPS därinne, det är ju så jäkla stort! Men – man håller sig till det man känner till och utvecklas därifrån. ;)

 2. Anna skriver:

  Det är riktigt duktigt att hitta där inne.. Och det är super viktigt att veta vart toan finns… Så bra jobbat… *tihi*

 3. Therese Anerland skriver:

  Det är ju toppen bra att du hittar på arlanda och att det känns bättre denna gången.
  Förstår att du saknar pojkarna.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com