Att bli uppskattad (blogg-i-blogg) 4


Tänk att jag på en och samma dag blir uppskattad av två olika tjejer. Såpass att de tagit sig tid att skriva om mig. Det gör mig alldeles varm i hela kroppen och jag vill dela med mig till Er om kommentarerna jag fick idag med hänvisning.

Helena är tjejen som jobbade på Triangeln som kom till studion och piercade sig. Jag köpte present till Charlotte i butiken där Helena jobbade och vi stod och pratade under tiden hon slog in present och det var då jag berättade var jag jobbade – vi hade inte setts förr. Hon sa att hon vart sugen på att pierca sig och jag tyckte att hon kunde komma till mig när hon bestämt sig – vilket hon gjorde. Vi möttes som hastigast på Burlöv Center en dag när jag & Laaiti hade en mysdag vilket hon bloggade om (och länkade till i kommentaren): Se här.

Maria (xxcultivatedbimboxx) är en av mina stamläsare. Hon är inte bara cool, hon är snygg också. Varje vecka utnämner hon Veckans Blogg hos sig och till min glädje har jag också fått en plats på hennes wall of fame – Se här.


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Att bli uppskattad (blogg-i-blogg)

 • helena

  Allt är toppen, förutom att det är vinter men vad fan, man kan inte få allt …
  Jobbar nu i en helt annan butik här ute i byn och stormtrivs. Och piercingen, den sitter kvar, dock nu med en liten guldfärgad stav som jag köpte inne hos er.
  Fina små killar du har!!! Kram!

 • Ninna

  även jag måste ju tillägga att mina ögon fastnade inte bara på din nya bloggs utseende utan på ditt nya foto, skitsnyggt är det, gillar även sättet din tatuering på armen/handen framhävs lite extra på fotot

 • Maria

  Som svar på din kommentar i min blogg!!
  Har du någon aning om hur mycket din blogg berör oss läsare? ;)

  F ö så blev jag sjukt sugen på pepparkakor nu ;)

  kram