Att krocka med parkerade bilar?

Tro det eller ej, inga större olyckor idag när jag körde med Emma, om man bortser från att jag nästan krockade med en PARKERAD bil och jag jag nästan körde rakt ÖVER en rondell. Den var lätt att missa…? Jag vet, det är sånt som bara händer mig.  Förutom det gick det ganska bra vill jag påstå.

På jobb var det otäckt långtråkigt stundtals och mina bokningar var få. Jag tycker om att ha mycket att göra och hålla igång så mycket som möjligt och min favoritplats är i studion trots att jag älskar Cindys sällskap.
Min lärling ska gå vid sidan mig i Östersund vid alla mina besök där, till min kännedom och även komma ner till Skåne och gå hos oss här. Hon pendlar mellan Helsingborg där våra chefer bor och där hon inhyses under sin vistelse och jag vet ju hur det är med pendling. Både Cindy och jag har nu erbjudit henne valmöjligheter till annan inhysning hos oss vid hennes nästa resa, om så behagar. Hon kan välja att bo hos Cindy i Malmö – nackdel: hon får börja tidigare. Hon kan även bälja att bo hos mig med mindre men fortfarande pendling -nackdel: jag har två barn och vissa kan tycka det är drygt att bli väckt tidigare än vad man kanske behöver. Men hon har i alla fall andra valmöjligheter om hon vill.

Ikväll var jag hemma sent. Emma erbjöd att hämta mig från jobb men jag tackade nej med all ödmjukelse jag har i kroppen. Hon ställer redan upp så mycket för mig vad gäller körning och allt och hon är aldrig sen med att erbjuda hjälp och jag vill inte att hon ska på det minsta lilla vis ändra planer eller ställa om sig för min skull. Hon och hennes sambo renoverar i sitt hus och jag visste efter några mess att de höll på att måla. Jag tycker inte det känns helt hundra att hon skulle avsluta det hon höll på med för att köra och hämta mig i Malmö. Jag undrar om hon förstår hur överväldigande det känns för mig att hon inte bara erbjuder utan även hade ändrat planer för min skull och jag vill aldrig att hon ska känna att det blir jobbigt. Och jag är alltid rädd att sådana saker eskalerar och gör att någon känenr sig besvärad, utnyttjad eller att det blir jobbigt eller obekvämt på något sätt alls. Mina tidigare erfarenheter är att de vänner med körkort inte alltid är förtjusta idén att köra vänner fram och tillbaka. Så jag vill gärna, vara om än lite restriktiv. Just in case..

Men vi kommer ju övningsköra mer och jag uppskattar allt jäntan lär mig!

Och tänk att jag faktiskt fick en ny läsare efter radioprogrammet jag medverkade i. En tjej som körde bil lyssnade och gick faktiskt in på min blogg och läste lite och även länkade till mig. Det trodde jag faktiskt inte.. Trevlig överraskning…

Och efter TV progammet har folk börjat gå fram till mig på ICA med förtjusta ”Ååååh jag såg digpå TV!!” och ”Så bra du var på TV!!” – och det känner knäppt. Helt vridet. Vad är oddseb att folk här omkring kollar på ett teckenspråksprogram för ungdomar, en lördag eftermiddag..? Har folk inget liv? Det räknade jag inte med, men lite bisarrt kul är det.

 

That’s it.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Anna skriver:

  Men du tänk så här.. Det är ju inte du som tjatar på Emma att hon ska köra dig eller hämta dig, det är ju HON själv dom erbjuder sig. Hade hon tyckt det va jobbigt så hade hon nog aldrig gjort det. Tror helt enkelt att Emma är en riktigt bra vän. *clap* *kjerlek* :) Som kanske tänkte på att du ska komma hem lite tidigare för att hinna se dina barn lite…. Kul att folk säger att dom gillade dig i pogramet..

 2. hilea skriver:

  va säkert många chaufförer som lyssnade på programmet, men mer medelålders män=) haha… tack det samma för länken tillbaka och självklart höres vi mer här i cybervärlden=)

 3. Andie skriver:

  Det är så roligt att det går bra för dig och bloggen! *cheer* *kjerlek*

 4. susanne skriver:

  ”Vad är oddseb att folk här omkring kollar på ett teckenspråksprogram för ungdomar, en lördag eftermiddag..? Har folk inget liv? ”
  hahaha! *tihi*

  det roliga är att jag numera kan ’höra’ din röst när jag läser din blogg, efter att jag hört dig på radion & sett dig på tv :) skoj!

 5. maria malmgren skriver:

  haha därför kommer jag ALDRIG skaffa körkort..;) hahaha.. jag kommer krocka MED ALLT!

 6. Therese Anerland skriver:

  Du har en väldigt bra vän som ställer upp för dig. *love*
  He he krocka parkerad bil låter som ett väldigt vanligt fel som tyvärr många gör. Skönt att det går bra för dig med körningen. *yay*
  Angående din lärling, är det samma tjej som du hade nu när du var borta?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com