Att marknadsföra en slampa

Sen har vi alla dessa tjejer som ibland gnäller om hur männen objektifierar dem och ser dem som en bit kött. Hur de säljes på köttmarknaden till högst bjudande för att påsatta och översatta innan de är helt förbrukade. Jag vet det låter grovt men försök se min poäng i det hela.

Vi har dessa tjejer som lipar över att de inte träffar killar som vill bygga något förhållande med dem utan som bara vill en sak – att knulla. Och jag vet tjejer som inte förstår varför de har den ”oturen”. Men först får man se till sig själv. Hur har man egentligen marknadsfört sig? För om dessa tjejer är samma skanks som står på nattklubben och ålar sig, är utmanande med sina pushups och stayins så kan man undra vad de kan förvänta sig att få på napp? Knappast en ungkarl som längtar efter familjeliv med villa och volvo, när det enda han ser är all boobs and ass. Hon marknadsför sig knappst som en framtida potentiell husmor med matlagnings skills.

Och när tjejer ska vara så seduktiva för att lyckas få en kille intresserad får hon faktiskt ta konsekvenserna och nästan förvänta sig utgången. Hon får nästan gå med på att bli objektifierad för att det va ju så hon sålde sig. Och så har även jag sålt mig till vissa män.

Men det jag inte kan förstå är när man blir objektifierd av en man som man sålt någonting annat tilll. Någonting som inte började om att handla om sexualitet alls. Inte från min sida sett ia alla fall …. Jo jag har någonting/någon speciell i åtanke. Denna killen i fråga är en kille som jag inte marknadsförde mig på sexuellt. Jag tog inte på mig någon pushup eller stayin, jag hade varken löshår eller lösfransar, kort kort eller ”seductive no1” de luxe. Inte ett dugg. Jag såg ut som jag så ofta annars gör med mina alla smycken, piecings, sotade ögon och med min muskolja. Men det gick ba den gången. Tiden därpå gick bra. Och om jag ser på hur det ser ut idag känns det plötdsligt annorlunda. Någonstans på vägen blev jag ”sexualiserad” och ja, jag känner mig inte bara objektifierad utan även billig. För han har tycks glömma det som jag trodde han visste – att jag är någonting annat, någonting mer.

Jag har inga problem med att killar behandlar mig som en slampa – under förutsättning att det fakiskt var så som JAG markandsförde mig själv. Då får jag nog fan ta och skylla mig själv (ger man sig in i leken får man leken tåla).  Och jag kan ta det – för då har jag åtminstone satt reglerna själv.

Men om jag absolut inte gett den minsta hint om den typen av marknadsföring så vet jag inte hur jag ska reagera. Oftast blir jag äcklad och känner mig billig. Och det är skillnad på att känna sig som en slampa och känna sig billig. Vissa män har en tendens att få mig att känna som on jag är värd ingenting. Som om jag bara är ett knull.

Och ja jag vet att det kan vara motsägelsefullt för att det är ju så jag ser många män själv. Men det är skilnnad på att sitta i denna sitsen och i den mittemot, inte sant.
Hur ofta hör man män klaga och gnälla efter en natt med en kvinna om hur de känner sig ”utnyttjade” och som ett ”köttstycke”..?

Jag är trött som fan nu. Mest trött på killar just nu. Igen.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Jasas skriver:

  Jag tycker det var ganska så roligt då jag var nybliven singel från mitt första förhållande.. jag var den som satt längst inne i hörnsoffan och ’surade’. Satt där med min dricka och ville inte alls prata med några kåta killar! Ändå var det MIG som dem ville in till. Men stick! Tänder killar på taskig attityd? Hahah.. Medans de bekanta (mina närmsta vänner var inte såna) satt med sina kortkort kjolar och string så att nästan killarna hade halva inne. Och ändå blev det ju dem som killarnar stack med hem eftersom dem gick med på att få hem å knulla!

  Det har hänt att jag har gått ut med polotröja – so? Visst har jag haft v-ringat och u-ringat men inte är det för någon annans skull – MEN, dock får man ju skylla sig själv för det ger ju ett intryck till alla andra – vill man ha tusentals blickar mot brösten så ja!

  Jag träffade ju min man då jag var som tröttast på förhållande och killar, och ändå kunde jag inte stå emot. Och idag förstår jag verkligen varför! Han är bra för mig och ja, punkt schlutt!

 2. Therese Anerland skriver:

  Håller med dig. Om man beter sig som en slampa så kan man inte begära att killen ska tro på dig om du säger att du är oskuld.
  Att gå ut med minimala kläder och sen tro att man hittar någon som vill ha något mer än en natt är ju fel sätt.

 3. Anna skriver:

  Ja jag håller med om det du säger.. men är inte dom flesta män så att till slut så blir det sexuellt? spelar ingen roll hur fan man ser ut.. Dom hoppas på sex i alla fall :) Men men det är ju så dom är *tihi*

 4. dizzy skriver:

  *clap* kunde inte sagt det bättre själv!!! det e så sant det du skrev!!!

 5. kamilla skriver:

  Hahaha ja det kanske är så.
  I vilket fall som helst så ska jag klä ut mig till en slampa på halloween haha frågan e ju bara hur jag ska bete mig haha

  *tihi*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com