Att vakna till mordhot

Inget slår att vakna en måndag morgon när man egentligen har sovmorgon, av mobilens envisa burrande och tre meddelande på röstbrevlådan med mordhot riktade åt mig och mina barn. Tydligen är jag en hora, en fitta och jag ska dö. Godmorgon själv..  Så efter tappra försök att somna om igen ringer telefonen igen och när jag svarar på mobilnumret, läggs luren på i örat på mig. Tydligen är det roligare att lämna mordhot på en röstbrevlåda än direkt till personen i fråga?

Sen ringer telefonen igen och det var inte samma person och inte den personen jag väntade mig. Jag slapp i alla fall bli mordhotad igen. Saker och ting ska redas ut, sas det och jag sitter mest som ett frågetecken. Vad ska redas ut.. jag vet ju hur saker och ting ligger till? Jag har inget att reda ut – men det verkar som om någon annan ville veta ett och två. Och hur det blev tre.
Egentligen har jag ingen skyldighet att bevisa någonting för någon annan, än mindre en främling som inte har med mitt liv att göra, men jag gör det ändå. Jag har ju inget att dölja.
Och utan att säga för mycket…

Idag ska jag jobba, efter att jag hunnit med mina vardagsbestyr med barnen, banken och allt vad de heter. Att hinna shoppa på mellandagsrea vore för mycket begärt. Idag är det måndag, en helt nya vecka. Och den började med mordhot. Godmorgon!

Du gillar kanske också...

20 svar

 1. netscape skriver:

  Meeeen…VA????? f_u
  Såg att någon ”stjärna” (läs Merlyn) skrivit till dig….Hmm….så hon är en tvivlare, tror att du hittat på att du är gravid, att du bara är svartsjuk och desperat, inte alls gift?? Öh…finns det mera? *george*
  Ja…varför skall du träffa henne egentligen? För att mätta hennes ego? Och vad sade hon förresten? Hade HAN friat till HENNE nu???? *woohoo*
  God jul på dig och se fram emot ditt nya år som kommer bli ett bättre…
  Kram! *cheer*

 2. MansonDust skriver:

  Hoppas att du sparar mordhoten.

 3. missmaddis skriver:

  @netscape: jag tror inte att det är så mycket hon som är tvivlare som det kan vara att hon blivit förd bakom ljuset – MÄRK -> min gissning.
  Det verkar vara det enda han kan.. ljuga. Och nu när hon gick igenom min blogg och ifrågasätter honom, så får jag för det, såklart. Även detta, min GISSNING.
  Men det verkar som nyheter för henne att han är gift och ska bli pappa. Och eftersom hon kommit på det nu, så är jag den skyldiga. Som vanligt. Allt är mitt fel. Trots att jag aldrig har kontaktat henne (vilket jag hade kunnat göra för länge sedan om jag hade velat) utan hon lämnade en kommentar i min blogg som jag svarade personligen via mail. Så du ser – det är ju mitt fel.

 4. missmaddis skriver:

  @MansonDust: De finns ju i min röstbrevlåda.

 5. Anna skriver:

  Hej! Drömde om dig härom natten, vet egentligen inte varför men drömmen handlade om att du skulle tatuera mig. Kanske dags att utveckla ditt utbud?! haha *cheer*
  Jag ska tatuera mig och jag följer dig slaviskt så det var kanske inte så konstigt att jag mixar ihop sakerna.

  Tänkte fråga dig en sak, din magsäcksoperation, är det det ”gamla” sättet där de kopplar bort en del av magsäcken eller är det den där de kopplar bort hela magsäcken? Hur fungerar den biten av dit liv nu?

  *många varma kramar*

  Ps. Jag vill inte elda på ytterligare för din ”vänliga” besökare, men det finns många konstiga människor här i världen, som du verkligen redan känner till. *george*

 6. Sanna skriver:

  Har läst hos dig några veckor nu, jag förstår inte hur allt kan vara så turbulent i ditt liv, inget verkar någonsin riktigt lugnt….. jag tycker synd om dig. Och jag tycker synd om barnen som lever mitt i allt det här. Du kanske borde flytta ifrån staffanstorp och skåne, för deras skull det verkar inte vara något vidare ställe det där ni bor. Du kanske borde byta telefon nummer också och endast ge ut det till de som behöver det, och/eller skaffa hemligt nummer. Jag skulle inte fixa ditt liv med allt som händer, tacka vet jag Karlstads lugn :)

  • missmaddis skriver:

   @Sanna: Ja jag har levt ett väldigt turbulent liv. Det var lugnt nån gång mellan 2007 och nu. Och nej, det är varken synd om mig eller mina barn. Jag reder mig, det gör jag alltid och drar lärdom av detta, så mycket jag kan. Mina barn är skyddade, med all min kraft. De är lyckligt ovetande om allt vad skilsmässa, hotsamtal och vad det heter. De lever inte ”mitt i allt” det här. De går upp på morgonen, får frukost och kläs på, lämnas på dagis och skola och hämtas av mormor och jag berättar inte för dem att mamma blivit mordhotad osv. Och om du tror att man kan fly från problem genom att flytta, tror du fel. Jag har flyttat som en tattare i hela mitt liv och gör det inte mer. Jag har min familj och mina vänner här och DET är grunden för mina barns trygghet, skulle jag verkligen rycka de ifrån det..? Varför ska jag fly? Du kanske inte skulle fixa det, men det gör jag. Tack för din kommentar :)

 7. netscape skriver:

  Sparas allt i röstbrevlådan hur länge som helst? *vetej*

 8. Andie skriver:

  Jag kan inte mer än tycka att detta är sjuk. Men jag vet att du kommer att reda dig för du har din inre chi (inre styrka)

 9. Sandra skriver:

  Jag tror att det sparas i röstbrevlådan bara ett par dagar, kolla upp det med det telebolag du har. Jag tycker du ska polisanmäla det här, vilket kräk :( Kramar från Norrland till er! *kjerlek*

 10. Anna skriver:

  Försök att spara över det på något annat så att du har det. Även om du inte gör en anmälan så kan det vara bra att ha kvar det. Tycker bara att hela grejen med M är helt sjuk. Att han inte lär sig att vara ärlig lönar sig i längden. Kanske är läge att meddela sin ”nya” tjej att man redan är gift och ska ha barn med sitt ex, innan man friar till henne också. *whap*
  Jaja du har det bra med dina barn och kommer att klara det här hur bra som helst…. *hart*

 11. Suss skriver:

  Orkar knappt kommentera men måste fråga hur gammal personen är?
  12?
  Det verkar så iaf…. och som sagt, ring polisen!

  Du ska fan inte behöva massa nollor som bråkar med dig nu! Det spelar ingen roll om vad! Du ska få ha det lugnt och skönt med dina pojkar och knarten i magen och kan inte M’s nyaste offer fatta det så kan hon väl spy galla över honom ist.

  *growl*

 12. Jessica skriver:

  Läste Merlyns kommentar på ditt andra inlägg. Varför skulle du ljuga om att ni är gifta och vänta barn? Hur lätt som helst att bevisa. Tycker mest att det är tråkigt att M fortsätter i samma stil och lurar den här stackars tjejen.

 13. Kan ju vara bra för den där kvinnan/flickan att få veta sånt som du kanske borde ha fått veta innan hon förälskar sig allt för mycket i din make…
  Räkna inte med att hon lyssnar.. kärleken är blind, halt och döv. Men hon kan ju iaf ha det i bakhuvudet framöver och slippa hamna i din sits.

  Önskar er lycka till

 14. Och just det.. röstmeddelanden sparas i MAX 72 timmar. Ladda över det i datan eller liknande.

 15. Kicki skriver:

  Hur lågt kan det bli? Patetiskt och jävligt sjukt!!

 16. Tina skriver:

  vart lämnade hon en kommentar? bara nyfiken om vad som stods… *note*

  och polisanmäl nu.

 17. Mia skriver:

  Va fan!
  Vad e nu detta för sjuk person!!!! ????
  Skickar en godfylld tanke till dig!!

 18. rob skriver:

  Anmäl personen i fråga för olaga hot och om det finns på din röst brevlåda så finns det inget hon eller han kan neka till så det kommer bli fängelse som påföljd eller sostjänst men det är värt det för det blir en fällande dom och den kommer finnas i deras register för en lång tid framöver och det ställer till en jävla massa problem med jobb m.m. lycka till att få ett jobb som icke slav som en dömd nolla

 1. 20 september, 2011

  […] var det dags för rättegången. Ni minns kanske mordhotet i december 2009? Vid mer än ett tillfälle tidigare har jag varit kallad till denna rättegången och vid mer än […]

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com